ΗΠΑ: Οι United Airlines προσθέτουν στα δρομολόγιά τους και την Αθήνα

ΗΠΑ: Οι United Airlines προσθέτουν στα δρομολόγιά τους και την Αθήνα

Οι αμερικανικές αερογραμμές ξεκινούν καθημερινές πτήσεις από την 1η Ιουλίου με τρεις ευρωπαικούς προορισμούς - Ελλάδα Κροατία και Ισλανδία

united__1_
Τρεις ευρωπαικές χώρες- ανάμεσά τους και η Ελλάδα - προστίθενται για πρώτη φορά στα δρομολόγια των αμερικανικών αερογραμμών «United Airlines».

Όπως αναφέρει το πρακτορείο «Bloomberg», σε μία προσπάθεια να επεκτείνει παγκοσμίως το δίκτυό της, η μεγάλη αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στο Σικάγο του Ιλινόις εντάσσει στα δρομολόγιά της για πρώτη φορά καθημερινές πτήσεις που θα συνδέουν από την 1η Ιουλίου την Ουάσιγκτον με την Αθήνα.

Η ελληνική πρωτεύουσα εντάχθηκε στα δρομολόγια της εταιρίας καθώς οι ΗΠΑ συγκαταλέγονται στις χώρες εκείνες που η Ελλάδα θα δέχεται πολίτες που έχουν εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid- 19.

Oι αμερικανικές αερογραμμές ανακοίνωσαν επίσης ότι θα ξεκινήσουν δρομολόγια με Κροατία και Ισλανδία.

Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές και θα διαρκέσουν έως τις 3 Οκτωβρίου τουλάχιστον. Θα πραγματοποιούνται με Boeing 787-8 Dreamliner , όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

«Όσο οι χώρες αρχίσουν την διαδικασία ανοίγματος των συνόρων τους, oι Αμερικανοί ταξιδιώτες δείχνουν αισιόδοξοι για την ευκαιρία να κάνουν μια πολυαναμενόμενη απόδραση σε νέους διεθνείς προορισμούς», δήλωσε ο Πάτρικ Κουέιλ, αντιπρόεδρος του διεθνούς δικτύου της United Αirlines.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι ξεκινά καθημερινά πτήσεις από το Νιου Τζέρσεϊ προς το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και από το Σικάγο στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, αλλά και από την Ουάσιγκτον στην Γκάνα. Σύμφωνα με την εταιρία, το ενδιαφέρον των επιβατών για τις χώρες αυτές και την Ελλάδα, έχει παρουσιάσει αύξηση 61%.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να ανεβάσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους σε μία εφαρμογή της εταιρίας.




Ειδήσεις σήμερα:

«Κλείδωσαν» οι 6 δόσεις για την πληρωμή του νέου ΕΝΦΙΑ

Δημοσκόπηση: Το 62% των πολιτών θέλει «Πάσχα στο χωριό»

Το οικογενειακό δράμα πίσω από την παιδοκτονία στο Κορωπί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης