Υπόθεση Ντούλου: Ταινία σε αμερικανικό κανάλι η εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος

Υπόθεση Ντούλου: Ταινία σε αμερικανικό κανάλι η εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος

Το φιλμ θα έχει τίτλο «Gone Mom» και θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου

ntoulos
Το άλυτο μυστήριο της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος θα αποτελέσει το αντικείμενο τηλεταινίας που θα προβληθεί το καλοκαίρι στο αμερικανικό κανάλι Lifetime.

Σύμφωνα με τη New York Post, το φιλμ με τίτλο «Gone Mom» θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου. Σε αυτό θα πρωταγωνιστούν η 50χρονη ηθοποιός Άναμπεθ Γκις στον ρόλο της μητέρας πέντε παιδιών που εξαφανίστηκε το 2019 και παραμένει άφαντη, και ο Γουόρεν Κρίστι στον ρόλο του Φώτη Ντούλου, συζύγου της Τζένιφερ Ντούλος που κατηγορήθηκε για τον θάνατό της, προτού δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του στις αρχές του περασμένου έτους.

Όπως υπενθυμίζει η αμερικανική εφημερίδα, τα ίχνη της Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκαν στις 24 Μαΐου του 2019. Στις έρευνες που ακολούθησαν την εξαφάνισή της οι τοπικές Αρχές εντόπισαν ισχυρές ενδείξεις (όπως αίμα στην οικία της 50χρονης) ότι η μητέρα πέντε παιδιών έπεσε θύμα επίθεσης. Σχεδόν δύο χρόνια μετά την εξαφάνισή της όμως, η τύχη της παραμένει άγνωστη.

Μερικούς μήνες μετά την εξαφάνιση της 50χρονης, οι αμερικανικές Αρχές άσκησαν δίωξη εις βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, του ομογενή Φώτη Ντούλου, για τον φόνο της. Ο 52χρονος Φώτης Ντούλος, ο οποίος επέμενε από την πρώτη στιγμή στην αθωότητά του, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στις 28 Ιανουαρίου του 2020, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, και δύο 24ωρα αργότερα έφυγε από τη ζωή. Στο σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε μέσα στο αυτοκίνητό του ανέφερε ότι «αρνείται να περάσει έστω και μια ώρα παραπάνω στη φυλακή για κάτι που δεν έκανε».

Κλείσιμο
Η Μισέλ Τροκόνις, που στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Ντούλος, έχει δηλώσει αθώα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων, παρεμπόδιση του έργου της δικαιοσύνης και συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη φόνου, σε σχέση με την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος, συμπληρώνει το δημοσίευμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση o διάσημος ράπερ DMX «μετά από overdose και καρδιακή προσβολή»

Σηκώνει ρολά το λιανεμπόριο από σήμερα - Πώς θα γίνονται οι αγορές

«Όπλο» για την επιστροφή στην κανονικότητα τα self test - Από Τετάρτη στα φαρμακεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης