Πρώην παλαιστής του WWE ανακοίνωσε ότι είναι πλέον διεμφυλική γυναίκα

Πρώην παλαιστής του WWE ανακοίνωσε ότι είναι πλέον διεμφυλική γυναίκα

Η Γκάμπι Ταφτ αγωνιζόταν επαγγελματικά στο WWE από το 2007 έως το 2014 όταν ακόμη αυτοπροσδιοριζόταν σαν άντρας με το όνομα Τάιλερ Ρικς - Η εκπληκτική μεταμόρφωση σε φωτογραφίες

trans
Το δικό της coming out ως διεμφυλική γυναίκα έκανε αυτήν την εβδομάδα πρώην παλαιστής της World Wrestling Entertainment (WWE). H Γκάμπι Ταφτ, όπως είναι το νέο της όνομα, χαρακτήρισε το «ταξίδι» που την οδήγησε σε μια νέα ζωή ως γυναίκα «μια συναρπαστική ιστορία φυλομετάβασης», στο σχετικό δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Ταφτ αγωνιζόταν επαγγελματικά ως παλαιστής στο WWE από το 2007 έως το 2014 όταν ακόμη αυτοπροσδιοριζόταν σαν άντρας, με το όνομα Τάιλερ Ρικς.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, σήμερα πρόκειται να προβληθεί στο κανάλι Extra μια εκτενής συνέντευξη της Γκάμπι, όπου θα εξιστορεί πώς «από σούπερ στάρ της πάλης, μπόντι μπίλντερ, fitness guru και μηχανόβιος εξελίχθηκε σε μια εντυπωσιακή γυναίκα που λατρεύει τη διασκέδαση». «Επιτέλους απελευθερώθηκε και είναι έτοιμη να κυριαρχήσει στον νέο της κόσμο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.



Μία μέρα πριν από την έκδοση του δελτίου Τύπου, η Ταφτ είχε προστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον νέο της εαυτό. Μάλιστα, στο φόντο της πρόσφατης φωτογραφίας διακρίνεται και μια παλαιότερη που απεικονίζει τη διεμφυλική γυναίκα όταν ήταν ακόμη «Τάιλερ Ρικς».

«Αυτή είμαι εγώ, χωρίς ίχνος ντροπής και δισταγμού. Αυτή είναι η πλευρά μου που ήταν κρυμμένη στις σκιές, φοβισμένη για το τι θα σκεφτόταν ο κόσμος, φοβισμένη για το τι θα έλεγαν ή θα έκαναν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι followers μου», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης.

Κλείσιμο


Πριν από μερικά χρόνια, η 42χρονη σήμερα Γκάμπι ίδρυσε μια εταιρεία fitness ονόματι «Body Spartan» μαζί με τη σύζυγό της, Πρισίλα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Μία, που σήμερα είναι 9 ετών. Η Ταφτ αναφέρει ότι οι τελευταίοι οκτώ μήνες ήταν μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής της και ευχαριστεί την οικογένειά της που τη βοήθησε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

«Η μέρα που σταμάτησα να νοιάζομαι τι σκέφτονται οι άλλοι ήταν ουσιαστικά η μέρα που ξεπέρασα όσα με περιόριζαν και επέτρεψα στον αληθινό εαυτό μου να βγει στο φως. Η αγαπημένη μου σύζυγος, η οικογένειά μου και οι πιο στενοί φίλοι μου με αποδέχτηκαν για αυτό που είμαι και τους ευγνωμονώ απεριόριστα. Η υποστήριξή σας είναι πολύ πιο σημαντική απ' όσο πιστεύετε», σημειώνει η Ταφτ στο μήνυμά της.











Δείτε βίντεο: Πρώην παλαιστής του WWE ανακοίνωσε ότι είναι πλέον διεμφυλική γυναίκα
Πρώην παλαιστής του WWE ανακοίνωσε ότι είναι πλέον διεμφυλική γυναίκα


Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής του GOP ψήφισε να αποπεμφθεί η οπαδός του QAnon και του... «Molon Labe»

Τραγουδίστρια για Μέριλιν Μάνσον: Μου είχε πει ότι έχει «δωμάτιο βιασμού» στο σπίτι του

Παπαδάκης: «Τι γίνεται με τη Χρυσή Αυγή» τέσσερις μήνες μετά την καταδίκη της;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης