Βρέθηκε πνιγμένος ο αγνοούμενος πρώην άσος του WWE
Σε πρώην άσο του WWE ανήκει η σορός που βρέθηκε σε παραλία του Λος Άντζελες
Νεκρός ο πρώην άσος του WWE, Σαντ Γκάσπαρντ. Η σορός του ξεβράστηκε σε παραλία του Λος Άντζελες με τους ιατροδικαστές να ανακοινώνουν ότι ο λόγος του θανάτου του ήταν πνιγμός.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Γκάσπαρντ είχε πάει για κολύμπι το απόγευμα της Κυριακής με τον γιό του όταν παρασύρθηκε από ένα μεγάλο κύμα και την παλίρροια.
Όπως αναφέρουν ο 39χρονος προσπάθησε να σώσει τον γιο του και όταν τον πλησίασε ένα άτομο που τον είδε να προσπαθεί απλώς του ζήτησε να βγάλει στη στεριά το μικρό.
Από την στιγμή εκείνη τον έχασαν μέχρι και σήμερα το απόγευμα όταν η σορός του βγήκε στη στεριά.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.