Σάλος στη Βρετανία: Η ερωμένη του Βρετανού «Τσιόδρα» έχει ανοιχτό γάμο με τον σύζυγό της

Σάλος στη Βρετανία: Η ερωμένη του Βρετανού «Τσιόδρα» έχει ανοιχτό γάμο με τον σύζυγό της

Ο Νιλ Φέργκιουσον «έσπασε» δυο φορές το lockdown για τα γαλανά μάτια της 38χρονης και μετά αναγκάστηκε να παραιτηθεί!

FERGYSON-SASS_main
Στο επίκεντρο των βρετανικών μίντια έχει βρεθεί η 38χρονη Αντονία Στάατς, που οδήγησε σε παραίτηση τον παράνομο εραστή της, σύμβουλο του Μπόρις Τζόνσον για την επιβολή του lockdown, Νικ Φέργκιουσον.

Η Στάατς είναι μητέρα δύο παιδιών, έχει αριστερές πεποιθήσεις και ως ακτιβίστρια αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην διαδικτυακή πλατφόρμα «Avaaz» που προωθεί ψηφίσματα ακτιβιστών, όπως η κλιματική αλλαγή.

Η ξανθιά Αντονία με τα γαλανά μάτια γεννήθηκε στο Ίζνι της Νότιας Γερμανίας και προέρχεται από πλούσια οικογένεια. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Βερολίνου. Εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Λονδίνο το 2003 κι έλαβε βρετανική υπηκοότητα.
Κλείσιμο
antonia-saats


Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Ασιατική Πολιτική από τη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών (SOAS) του Λονδίνου, όπου εργάζεται ο σύζυγός της.

Πώς ο Φέργκιουσον οδηγήθηκε σε παραίτηση

Η ερωμένη του «Τσιόδρα της Βρετανίας» είναι παντρεμένη με ακαδημαϊκό. Ωστόσο, παραβίασε τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και επισκέφθηκε στο σπίτι του τον επιδημιολόγο Νιλ Φέργκιουσον με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος στη χώρα αφού ο εραστής της είναι ο επιστήμονας που συμβούλεψε τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να επιβάλει το lockdown.

Ο Φέργκιουσον πάντως επέτρεψε στην 38χρονη ερωμένη του να τον επισκεφθεί δύο φορές παραβιάζοντας την... καραντίνα.

Η 38χρονη Αντόνια Στάατς φέρεται, σύμφωνα με την Daily Telegraph, να επισκέφθηκε δύο φορές τον Φέργκιουσον στο σπίτι του μετά τις 23 Μαρτίου οπότε και επιβλήθηκε το lockdown.

Η πρώτη, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ήταν στις 30 Μαρτίου με τον Βρετανό καθηγητή να εμφανίζεται την επόμενη ημέρα στο BBC - και ενώ η Στάατς ήταν στο σπίτι του - προτείνοντας την παραμονή σε ισχύ της καραντίνας μέχρι τουλάχιστον τον Ιούνιο.

Η δεύτερη επίσκεψη της Σάατς ήταν στις 8 Απριλίου παρά το γεγονός, μάλιστα, όπως καταγγέλεται ότι είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους της την ανησυχία της ότι ο σύζυγός της μπορεί να συμπτώματα κορωνοϊού.

Μετά την αποκάλυψη των επισκέψεων της ερωμένης του, ο Φέργκιουσον παραιτήθηκε από μέλος της επιτροπής ειδικών της βρετανικής κυβέρνησης δηλώνοντας: 

«Δέχομαι ότι έκανα ένα λάθος κρίσης και πήρα την λάθος πορεία. Επομένως αποσύρομαι από την ανάμιξή μου στη SAGE», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

«Ενήργησα με την πεποίθηση ότι είμαι προστατευμένος, αφού βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό και απομονώθηκα πλήρως για σχεδόν δύο εβδομάδες αφού παρουσίασα συμπτώματα. Λυπάμαι πολύ αν τυχόν υπονόμευσα τα σαφή μηνύματα για την ανάγκη να συνεχιστεί η κοινωνική αποστασιοποίηση ώστε να ελεγχθεί αυτή η καταστροφική επιδημία» κατέληξε.


Έχει ανοιχτό γάμο με τον ακαδημαϊκό σύζυγό της

Και η Αντονία που ζει με τον σύζυγό της σε σπίτι αξίας 1,9 εκατ. λιρών στο νότιο Λονδίνο, δεν είχε κανένα πρόβλημα να απατήσει τον σύζυγό της εν μέσω καραντίνας. Η ίδια έχει δηλώσει ότι με τον Κρις- τον σύζυγό της- έχουν ανοιχτό γάμο.
antonia-saats2


Μετά την αποκάλυψη των επισκέψεων της ερωμένης του, ο Νιλ Φέργκιουσον, ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού παραιτήθηκε από μέλος της επιτροπής ειδικών της βρετανικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Telegraph», η Αντονία επισκέφθηκε δύο φορές τον Φέργκιουσον στο σπίτι του μετά τις 23 Μαρτίου οπότε και επιβλήθηκε το «lockdown».

Η πρώτη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήταν στις 30 Μαρτίου με τον Βρετανό καθηγητή να εμφανίζεται την επόμενη ημέρα στο BBC - και ενώ η Στάατς ήταν στο σπίτι του - προτείνοντας την παραμονή σε ισχύ της καραντίνας μέχρι τουλάχιστον τον Ιούνιο.

Η δεύτερη επίσκεψη της Στάατς ήταν στις 8 Απριλίου παρά το γεγονός, μάλιστα, όπως καταγγέλλεται ότι είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους της την ανησυχία της ότι ο σύζυγός της μπορεί να έχει συμπτώματα κορωνοϊού.

Ειδήσεις σήμερα:


Κορωνοϊός: Ελπιδοφόρα η πειραματική φάση χορήγησης πλάσματος αίματος με αντισώματα σε 80 ασθενείς

Δημοσκόπηση: Να ανοίξουν τελευταία τα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης

Επίδομα 800 ευρώ και στον Πολιτισμό - Διαβάστε τις προϋποθέσεις και τις προθεσμίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης