Βρετανία: Αυτή είναι η Ισπανίδα νταντά που κρατάει «σούζα» τα παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Βρετανία: Αυτή είναι η Ισπανίδα νταντά που κρατάει «σούζα» τα παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Η 40χρονη Μαρία Μποράλο φροντίζει για την ανατροφή των παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ - Ξέρει από ράψιμο μέχρι πολεμικές τέχνες

ntanta_main
Η εξωτερική της εμφάνιση τα λέει όλα: αν και χαμογελαστή, η φυσιογνωμία της δείχνει αυστηρή και αρκετά επιβλητική.

Η 40χρονη Μαρία Τερέσα Τουριόν Μποράλο από την Ισπανία έχει «σούζα» τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον: ο εξάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η πεντάχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο δίχρονος πρίγκιπας Λούις τηρούν ευλαβικά τα όσα τους λέει της νταντά τους.

Ο «φύλακας άγγελος» των τριών πριγκιπόπουλων σπούδασε στη σχολή Norland College. Εκτός από την ανατροφή των παιδιών, οι γυναίκες μαθαίνουν μαγείρεμα, ράψιμο, αυτοάμυνα αλλά και εκπαίδευση για την ασφάλεια στην οδήγηση. Η τριετούς διάρκειας φοίτηση κοστίζει 50.000 ευρώ. Κατά συνέπεια, όσες τελειώνουν αυτή τη σχολή, αμείβονται και ανάλογα.

Ο ετήσιος μισθός τους υπολογίζεται σε 33 χιλιάδες ευρώ. Το πριγκιπικό ζεύγος την προσέλαβε ότι ο πρωτότοκος γιος του ήταν οκτώ μηνών, ωστόσο, δεν είναι γνωστό το ύψος των οικονομικών απολαβών της Ισπανίδας νταντάς.

Η Μαρία ζει στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Το δωμάτιό της περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο, μικρή κουζίνα, σαλόνι και μπάνιο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Ένας από τους κανόνες της είναι ότι τα τρία πριγκιπόπουλα δεν παίζουν ποτέ μέσα στο παλάτι. Ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, το παιχνίδι γίνεται πάντα σε υπαίθριο χώρο. Σύμφωνα μόνο το σύνθημα της Ισπανίδας νταντάς, δεν υπάρχουν άσχημες καιρικές καιρικές αλλά κακόγουστα ρούχα. Τα παιδιά ασχολούνται με τον κήπο, κάνουν ποδήλατο παίζουν με τα ζώα αλλά και σχηματίζουν παζλ.

Καθημερινά στο τραπέζι υπάρχουν φαγητά με διαφορετικές γεύσεις ενώ ο ύπνος και για τους τρεις είναι στις επτά το απόγευμα.

Η Ισπανίδα νταντά είναι ελεύθερη, δεν έχει σύντροφο και η ζωή της και είναι απόλυτα αφιερωμένη στην οικογένεια για την οποία δουλεύει κάτι που θεωρήθηκε εξτρά προσόν από τους γονείς των γαλαζοαίματων.

Στις επίσημες εμφανίσεις της φοράει ένα νοσοκομειακό φόρεμα της δεκαετίας του '50, το οποίο συνοδεύει με λευκά γάντια και καφέ καπέλο. Στην πραγματικότητα είναι η επίσημη στολή για τις νταντάδες του διάσημου κολεγίου Νόρλαντ.

Κλείσιμο
Η συγκεκριμένη σχολή εκπαιδεύει νταντάδες για πλούσιους και διάσημους από το 1892, ενώ το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μαθήματα πολεμικών τεχνών, επιθετικής οδήγησης και αποτροπής απαγωγών.

Δείτε βίντεο: Βρετανία: Αυτή είναι η Ισπανίδα νταντά που κρατάει «σούζα» τα παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ
Βρετανία: Αυτή είναι η Ισπανίδα νταντά που κρατάει «σούζα» τα παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ



Ειδήσεις σήμερα: 

Μέγκαν Μαρκλ – Daily Mail σημειώσατε 2 – Δικαστική ήττα για τη δούκισσα του Σάσεξ

Vegan ξυλοκόπησε τη φίλη του με μπουκάλι ξύδι γιατί... μύριζε μπέικον!

Βρετανία: Η 5χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ μοιράζει φαγητό σε ευπαθείς ομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης