Κορωνοϊός - Βρετανία: Το οικογενειακό δράμα του επτάχρονου Βρετανού Έβαν

Κορωνοϊός - Βρετανία: Το οικογενειακό δράμα του επτάχρονου Βρετανού Έβαν

Ο μικρός Έβαν έχασε από τον κορωνοϊό την μητέρα και την γιαγιά του - Ο πατέρας του ευτυχώς βγήκε νικητής ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία

evancaby
Την ώρα που η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να προκαλεί χιλιάδες θανάτους στη Μεγάλη Βρετανία, η οικογένεια Κάτμπαϊ βιώνει τη μία τραγωδία μετά την άλλη.

Σε ηλικία μόλις επτά ετών, ο Έβαν έχασε την μητέρα του, λίγες μέρες μετά το θάνατο της γιαγιάς του.

Η 49χρονη μητέρα του, Τζούλιαν άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από επιπλοκές της Covid- 19 στις 15 Απριλίου στο σπίτι της, στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία μόλις τέσσερις ημέρες νωρίτερα. Λίγα 24ωρα προτού ξεψυχήσει, πέθανε και η 84χρονη μητέρα της, Τζόαν. Κι αυτή ηττημένη από τον κορωνοϊό.

Ο πατέρας του Έβαν, Κρις, στάθηκε τυχερός. Αν και νόσησε από τον ιό, διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο και βγήκε νικητής. Πριν από λίγα 24ωρα επέστρεψε στο σπίτι του, κοντά στο παιδί του, αλλά παραμένει σε αυτοαπομόνωση.

Κλείσιμο
Το δράμα του μικρού Έβαν ευαισθητοποίησε τους γείτονες που αποφάσισαν να ξεκινήσουν έρανο για να στηρίξουν την οικογένεια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το γαλλικό περιοδικό «Closer».

«Ο Κρις επέστρεψε στο σπίτι του όπου και αναρρώνει. Ο γιος του είναι καλά, δεν έχει μολυνθεί προς το παρόν από τον ιό. Ο σύζυγός μου πηγαίνει και τους ψωνίζει και περνάει καθημερινά από το σπίτι για να δει εάν όλα «είναι καλά», λέει ένας φίλος της οικογένειας στο Facebook.

Η 49χρονη μητέρα του Έβαν ήταν ένας ιδιαίτερα δοτικός άνθρωπος. Διηύθυνε μία επιχείρηση με εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων στο Κάρντιφ.

Η φίλη της, Νάταλι Λόιντ Χιουγκς δημιούργησε μια ιστοσελίδα για την οικονομική ενίσχυση της της οικογένειας, την: «JustGiving». Μέχρι τώρα έχει συγκεντρωθεί το ποσό των εννέα χιλιάδων λιρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Δείτε τον Μπόρις Τζόνσον στην πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια στην εντατική

Πενηντάρισε η Μελάνια Τραμπ - Έκοψε τούρτα στον Λευκό Οίκο

Μεξικό: Ράβουν μάσκες εμπνευσμένες από θρυλικούς παλαιστές της lucha libre για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης