Περιπλέκεται το μυστήριο σχετικά με το πώς και πότε διασφάλισε το Ισραήλ τους βομβητές που μετέτρεψε σε βόμβες κατά μελών της Χεζμπολάχ καθώς σύμφωνα με την Daily Mail ένας 39χρονος Νορβηγός που φέρεται να παρείχε τις συσκευές έχει εξαφανιστεί.
Κατά τη βρετανική ιστοσελίδα ο Γιόσε, ο οποίος είχε μετακομίσει στο Όσλο το 2015, αναχώρησε για ένα προγραμματισμένο ταξίδι την Τρίτη. Ωστόσο τα αφεντικά του στην εταιρεία NHST με έδρα την Νορβηγία δεν έχουν καταφέρει έκτοτε να επικοινωνήσουν μαζί του.
Οι ίδιοι ήταν, μάλιστα, αυτοί που επικοινώνησαν με τις νορβηγικές αρχές το βράδυ της Τετάρτης όταν έγιναν γνώστες της πιθανής εμπλοκής του με τους βομβητές-βόμβες κατά της Χεζμπολάχ.
Γείτονές του στο προάστιο Μόρτενσρουντ του Όσλο δήλωσαν ότι έχουν μήνες να δουν τον 39χρονο ενώ φίλη του δήλωσε σοκαρισμένη από τις πληροφορίες περί εμπλοκής στην υπόθεση αυτή.
«Είναι άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Για χρόνια ξύριζε τα μαλλιά του προκειμένου να τα κάνει δωρεά για ασθενείς με καρκίνο. Αυτός είναι ο άνθρωπος που γνώριζα» είπε στη νορβηγική ιστοσελίδα VG.
Στην ιστοσελίδα Founders Nation που φέρνει κοντά επιχειρηματίες με start-up από το Ισραήλ παρουσιαζόταν ως «επιχειρηματίας που αναζητά συνεργάτη για ένα νέο εγχείρημα».
Στην ιστοσελίδα αυτή είχε συμμετοχή η εταιρεία Mamram Association, που ιδρύθηκε από πρώην αξιωματικούς επίλεκτης ψηφιακής μονάδας των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων προκειμένου να εντοπίσουν την επόμενη γενιά των ταλαντούχων τεχνολογικά ισραηλινών».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ