Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου»

elena-venizelou__1_

Από τις 29 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου, οι Α΄& Β΄Χειρουργικές κλινικές θα διενεργούν σε όλες τις ενδιαφερόμενες προληπτική εξέταση μαστού

Δράση στοχευμένη στην προληπτική εξέταση μαστού υλοποιεί το Γενικό Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου», με αφορμή τον μήνα που διανύουμε, μήνα αφιερωμένο στον έλεγχο του καρκίνου του μαστού.

Για μία εβδομάδα, από 29 Οκτωβρίου έως και 2 Νοεμβρίου, οι Α΄& Β΄Χειρουργικές κλινικές θα διενεργούν σε όλες τις ενδιαφερόμενες προληπτική εξέταση μαστού. Επίσης, το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα θα διενεργεί ψηφιακή μαστογραφία, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο από τον θεράποντα γιατρό.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, καλώντας στο τηλέφωνο 213-2051201 ή ηλεκτρονικά με την αποστολή e-mail στο patient-support@hospital-elena.gr.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

o-brain-facebook

Σύμφωνα με έρευνα Νορβηγών επιστημόνων που διεξήχθη το 2018 από το Κέντρο Οικονομικής έρευνας «Ragnar Frisch Centre for Economic Research», σε πολλές από τις ανεπτυγμένες χώρες, το IQ των πολιτών έχει αρχίσει να φθίνει - Πού ευθύνεται το φαινόμενο αυτό

21