Ένας κόσμος Ευεξίας για όλους, στην Ελλάδα

Ένας κόσμος Ευεξίας για όλους, στην Ελλάδα

Εδώ μπορούμε να φροντίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό μας και την οικογένειά μας, με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε προσιτές τιμές

H_B1

Sponsored Content

Η ευεξία, η υγεία και η καλή ποιότητα ζωής είναι το ιερό δισκοπότηρο της σύγχρονης εποχής. Όλοι αναζητούμε τρόπους που θα μας προσφέρουν εσωτερική και εξωτερική ομορφιά, δύναμη και ψυχική ισορροπία. Είναι απλώς μια τάση της εποχής; Για τη Holland and Barrett η κατάκτηση της ευεξίας είναι μια παλιά ιστορία που έχει φτιαχτεί με επιστημονική έρευνα, διαρκή αναζήτηση και αγάπη για τον άνθρωπο.
_VTG8477
Κλείσιμο
Πρόκειται για μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1870 στη Μεγάλη Βρετανία και για πάνω από 150 χρόνια φέρνει στους καταναλωτές εξαιρετικά προϊόντα ευεξίας σε προσιτές τιμές, ώστε η κατάκτηση της ευζωίας να γίνει μια καθημερινή και προσιτή καθημερινότητα. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρίσκουν βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, συμπληρώματα άθλησης, φυσικά προϊόντα ομορφιάς, τρόφιμα και ροφήματα σε περισσότερα από 1.600 καταστήματα σε 18 χώρες παγκοσμίως, αλλά και σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα.
_VTG8393
Στην Ελλάδα έχουν ανοίξει τρία καταστήματα στην Κηφισιά (Κασσαβέτη 7), τη Γλυφάδα (πλ. Εσπερίδων 2), και το Μαρούσι (The Mall Athens), καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα και αποτελούν έναν νέο κόσμο ευεξίας για να ανακαλύψει κάποιος όλα όσα τον κάνουν να νιώθει και να αισθάνεται καλά. Θα ανακαλύψει φυσικές λύσεις για το ανοσοποιητικό, για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών, υπερτροφές που θα τον γεμίσουν ενέργεια και δύναμη, συμπληρώματα για να τονώσει τη φυσική του κατάσταση, ειδικές διατροφικές προτάσεις σε περίπτωση που αθλείται, ώστε να νιώσει ότι κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του και την οικογένειά του, με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε προσιτές τιμές.
holland_and_barrett_kifissias06
Σε κάθε κατάστημα βρίσκεται ένας άνθρωπος της Holland & Barrett, που έχει αποκτήσει την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές και να καλύψει κάθε προσωπική μας ανάγκη. Έτσι, θα μάθουμε πως να αντιμετωπίσουμε τους πόνους στις αρθρώσεις, την κούραση, την ξηρότητα των μαλλιών, τα εύθραυστα νύχια, ποιες είναι οι τροφές που θα μας τροφοδοτήσουν με ενέργεια, πώς μπορούμε να αναπληρώσουμε την έλλειψη των βιταμινών, τι είναι το περίφημο μέλι Μάνουκα, ποια τα αναρίθμητα οφέλη του κουρκουμά και πολλά ακόμη.
supplements_2

Μέλι Μάνουκα, μια φυσική ασπίδα για το ανοσοποιητικό μας
Έχουμε πιθανόν ακουστά για το μέλι Μάνουκα, και το πόσο ωφέλιμο είναι για τον οργανισμό μας. Μας έρχεται κατευθείαν από τη Νέα Ζηλανδία, αφού οι μέλισσες που το παράγουν μπορούν μόνο εκεί να βρουν τον θάμνο manuka. Ένα φυτό του οποίου το νέκταρ οι Μαορί χρησιμοποιούν ως φυσική θεραπεία για πάνω από 4.000 χρόνια.
Holland___Barrett_Manuka_Honey_525_Immunity
Το μέλι Μάνουκα έχει αποδειχθεί το «χρυσό νέκταρ» που μας προσφέρει η Φύση, καθώς είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες που ρυθμίζουν τα επίπεδα ενέργειας αλλά και πολύτιμες βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φλαβονοειδή. Ωστόσο, η μοναδικότητά του έγκειται στην παρουσία της οργανικής ένωσης μεθυλογλυοξάλης (MGO), η οποία του προσδίδει πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιικές ιδιότητες, μετατρέποντάς το σε μια πανίσχυρη φυσική ασπίδα του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Ο δείκτης MGO είναι το χαρακτηριστικό του γνώρισμα στη συσκευασία του με εύρος τιμών μεταξύ 40 - 900. Η αύξηση του δείκτη MGO, ισοδυναμεί με αύξηση της περιεκτικότητας του μελιού σε μεθυλογλυοξάλη (MGO), άρα και αύξηση των επιπέδων αντιοξειδωτικής ικανότητας. Μία κουταλιά του γλυκού τη μέρα είναι αρκετή για να ενισχύσει την άμυνα του οργανισμού απέναντι στους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Η Holland & Barrett φέρνει το αυθεντικό μέλι Μάνουκα στην Ελλάδα, και συνεργάζεται με πιστοποιημένους φορείς, σύμφωνα με τους οποίους, η συγκομιδή του γίνεται με βιώσιμο και ηθικό τρόπο βάσει του προγράμματος Ethical Honey Harvesting.

StudioReskos00424

Κουρκουμάς, για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας
Η αρθρίτιδα είναι μια μορφή διαταραχής των αρθρώσεων που χαρακτηρίζεται από χρόνια φλεγμονή σε μία ή περισσότερες αρθρώσεις και συνήθως οδηγεί σε πόνο και περιορισμό της κίνησης.

Η πιο κοινή μορφή αρθρίτιδας είναι η οστεοαρθρίτιδα που συνήθως προσβάλλει τις περιοχές των ισχίων και των γονάτων. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει πως η οστεοαρθρίτιδα προσβάλλει περίπου 300 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως και αποτελεί μία από τις κυριότερες αιτίες μείωσης της ποιότητας ζωής.

Επειδή τα αίτια της αρθρίτιδας δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί, η φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπισή της στοχεύει στη μείωση του πόνου με στεροειδή και μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Συχνά όμως αναζητούμε μια ποιο φυσική και αποτελεσματική λύση. Αυτή είναι ο κουρκουμάς, ένα «φυσικό αντιφλεγμονώδες».
Holland___Barrett_Turmeric_and_Black_Pepper_Joint_and_Bones
Η ρίζα του φυτού, το οποίο κατάγεται από τη Νοτιοανατολική Ασία, χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια τόσο ως μπαχαρικό μαγειρικής όσο και ως φυσικό ενισχυτικό υγείας. Η αντιφλεγμονώδης δράση του οφείλεται στην κουρκουμίνη που περιέχει και είναι παρόμοια με αυτήν των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων.

Επιπλέον, ο κουρκουμάς περιέχει πλήθος αντιοξειδωτικών ουσιών και έχει μελετηθεί εκτενώς από την επιστημονική κοινότητα για την πρόληψη και αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων όπως καρδιαγγειακά νοσήματα, ρευματοπάθειες, γαστρεντερικές παθήσεις καθώς και νευροεκφυλιστικά νοσήματα όπως η νόσος Πάρκινσον.

Στο συμπλήρωμα διατροφής κουρκουμά (vegan) της Holland & Barrett υπάρχει προσθήκη πιπερίνης η οποία συμβάλλει στην υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα της κουρκουμίνης, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη απορρόφηση και αποδοτικότερη δράση. Απευθύνεται σε όλους, αλλά ειδικότερα σε άτομα που θέλουν να μειώσουν τη φλεγμονή και τον πόνο σε αρθρώσεις, οστά και μύες, όπως στις περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας ή ρευματοειδούς αρθρίτιδας, καθώς και σε αθλητές, καθώς μπορεί να συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη μυϊκή αποκατάσταση.
Kifissia_Store_July_2023_zoom
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης