Τραυματίας στο Allou Fun Park: Ήρθαν να μας πουν ότι φταίμε εμείς

Τραυματίας στο Allou Fun Park: Ήρθαν να μας πουν ότι φταίμε εμείς

«Εμείς κρατιόμασταν δεξιά και αριστερά σε κάτι σίδερα και δεν είμαστε 12 χρονών παιδιά για να σηκωθούμε», λέει ο 25χρονος Στέλιος

1100_dcda1c89-2478-4062-9320-76be1c042371
Εξοργισμένος με τη στάση της εταιρείας, του λούνα παρκ είναι ο ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών του χθεσινού ατυχήματος, που περιγράφει κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκαν στο κενό.

Όπως λέει ο 25χρονος Στέλιος «μπήκαμε στο τρενάκι, δεν έχει κάποια ζώνη, μπήκαμε κανονικά τέσσερα άτομα 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Κατεβαίνοντας τη μεγάλη κατηφόρα, που κατεβαίνει στο νερό. Δεν υπήρχε νερό και δεν μας φρέναρε καμία τροχαλία. Αμέσως είχε μια στροφή δεξιά, εκτροχιάστηκε και φύγαμε εκτός και πέσαμε μέσα στο νερό και εμένα με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στη λάσπη».

Μιλώντας έξω από το νοσοκομείο στον ΑΝΤ1, είπε ότι «έχω χτυπήσει στα πλευρά, έχω κάνει 12 ράμματα στο κεφάλι. Έχω χτυπήσει τον ώμο, το δεξί μου πόδι και λίγο τα πλευρά μου και τη λεκάνη μου».

Τραυματίας

Για τα άλλα παιδιά της παρέας ανέφερε ότι «μια κοπέλα έχει τέσσερα πλευρά σπασμένα και τρύπα στον πνεύμονα και ο άλλος, έχει ρήξη σπλήνας».

Κλείσιμο
Ο 25χρονος Στέλιος αναφερόμενος στη στάση της εταιρείας, μετά το ατύχημα, λέει ότι «από το πάρκο, ήρθαν εδώ μόνο και μόνο για να πιάσουν ένα παιδί από τα υπόλοιπα, στο οποίο να πουν και καλά δεν είναι έτσι τα πράγματα ότι και καλά σηκωθήκατε εσείς στο τρενάκι και τέτοια. Ήρθαν για να μας δείξουν ότι και καλά φταίγαμε εμείς, αλλά αυτό δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση γιατί εμείς κρατιόμασταν δεξιά και αριστερά σε κάτι σίδερα και δεν είμαστε 12 χρονών παιδιά για να σηκωθούμε, αλίμονο. Εμείς να διασκεδάσουμε πήγαμε».


Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Και η Κολονά είδε τον χάρτη της Γαλάζιας Πατρίδας - Καθαρή απάντηση στις τουρκικές απειλές


Ενεργειακή κρίση: Σήμερα οι ανακοινώσεις κατά της σπατάλης ηλεκτρικής ενέργειας στο δημόσιο


Δίκη Φιλιππίδη: Η Ελπίδα Νίνου καταθέτει σήμερα - Η στήριξη στον σύζυγό της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης