Webinar από την «OsteoStrong» με αφορμή το μήνα ενημέρωσης για την οστεοπόρωση

Webinar από την «OsteoStrong» με αφορμή το μήνα ενημέρωσης για την οστεοπόρωση

Θέμα του webinar: «Γυναίκα – Ορμονολογικές αλλαγές – οστεοπενία = οστεοπόρωση» - Δείτε πώς θα κάνετε την αίτησή σας, για την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στις 19:00

osteostorng-webinar-neo
Ο μήνας που διανύουμε έχει ανακηρυχθεί «μήνας ενημέρωσης για την Οστεοπόρωση». Στο πλαίσιο αυτής της θεματικής, η OsteoStrong Greece, πάντοτε δραστήρια σε θέματα γύρω από την οστεοπόρωση και την αντιμετώπισή της, διοργανώνει webinar με τη διακεκριμένη γυναικολόγο dr. Sabine Wunschmann.

Θέμα του webinar: «Γυναίκα – Ορμονολογικές αλλαγές – οστεοπενία = οστεοπόρωση» και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στις 19:00. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας, εδώ.


Δυο λόγια για την εισηγήτρια

Η Δρ. Sabine Wünschmann αποφοίτησε το 1990 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης κάνοντας παράλληλα πρακτική εξάσκηση τόσο στο Αμβούργο όσο και στο Παρίσι, την Αυστραλία, την Ελβετία, την Κίνα και την Ταϊβάν. Μετέπειτα εξειδικεύτηκε στη Μαιευτική - Γυναικολογία και στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική. Νέα δεδομένα έφερε στον ιατρικό κόσμο με την εκπαίδευση της στην Ομοιοπαθητική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

H Δρ. Sabine Wünschmann θεωρείται πρωτοπόρος στην Ελλάδα κάνοντας χρήση Βιο-πανομοιότυπων ορμονών προκειμένου να διορθώσει ορμονικές ανισορροπίες, αναπληρώνοντας έτσι ορμόνες οι οποίες εξαντλούνται με την πάροδο του χρόνου . Ως εκ τούτου οι βιο-πανομοιότυπες ορμόνες, παράγονται από τον άνθρωπο από φυτικά οιστρογόνα, έχουν την ίδια μοριακή δομή και δρουν το ίδιο με τις φυσικές ανθρώπινες ορμόνες καθώς ταιριάζουν τέλεια στις «κλειδώσεις» των ορμονικών υποδοχέων των κυττάρων στο σώμα όπου κάνουν τη δουλειά τους.

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας για τη γιατρό στο info@osteostrong.gr προκειμένου να τεθούν από την ομάδα της OsteoStrong την ημέρα του webinar.


Και δυο λόγια για την OsteoStrong

Η οστεογονική φόρτιση της OsteoStrong είναι η πιο αποτελεσματική στο κομμάτι της αύξησης της οστικής δύναμης και της καλής οστικής υγείας.

Αυτό το γεγονός έχει επιβεβαιωθεί από εκατοντάδες μελέτες, οι οποίες έχουν καταδείξει ότι το ελάχιστο φορτίο που είναι απαραίτητο για την αύξηση της οστικής πυκνότητας στο μηριαίο οστό, ισούται με 4,2 πολλαπλάσια του σωματικού βάρους του κάθε ανθρώπου.

Κλείσιμο
Στους ενήλικες, τέτοια φορτία μπορεί να συνοδευτούν από τραυματισμό. Αυτός είναι ένας λόγος που παγκοσμίως οι ενήλικες αποφεύγουν την άσκηση τέτοιων φορτίων ή ακόμα και αυτοί που αθλούνται, συχνά αποτυγχάνουν να διατηρήσουν την οστική τους υγεία, διότι πολύ απλά δεν μπορούν να τα προσεγγίσουν.
Η OsteoStrong χρησιμοποιεί μια σειρά από 4 ρομποτικά μηχανήματα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης, μέσω της χρήσης των οποίων μπορούν να ασκηθούν, εθελοντικά, υψηλά φορτία. Με τον τρόπο αυτό, τα μέλη καρπώνονται τα οφέλη της κρούσης, χωρίς τους κινδύνους που συνοδεύονται από αυτήν, απολαμβάνοντας έτσι μία μέθοδο φυσικής ιατρικής που δεν έχει παρενέργειες.

Η πρωτοποριακή μέθοδος οστεογονικής φόρτισης είναι διαθέσιμη στα κέντρα ευεξίας της  OsteoStrong, που διατηρεί και την παγκόσμια πατέντα της μεθόδου οστεογονικής φόρτισης. Με, μόλις, δέκα (10) λεπτά την εβδομάδα, μύες και οστά επανενεργοποιούνται και οι άνθρωποι κερδίζουν και πάλι τη φυσική τους κατάσταση.

Η OsteoStrong έχει δύο κέντρα στη χώρα μας: Αθήνα (Σωρου 3-5, Μαρούσι, τηλ: 2106179265) και Θεσσαλονίκη(Hyatt Regency Thessaloniki, τηλ: 231 046 7490). Καλέστε σήμερα και επωφεληθείτε της προσφοράς που «τρέχει» για το μήνα ενημέρωσης για την Οστεοπόρωση με κεντρικό σύνθημα: άλλαξε τη διάγνωσή σου!


Ειδήσεις σήμερα:

Ο διάλογος του Δασκαλάκη με γιατρό - «Η Ρούλα χρειάζεται βοήθεια από ψυχίατρο»

Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης: «Έχουμε την ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου - Τι γίνεται με τα παιδιά μας;»

Βρετανία: Κράτησε το παιδί του βιαστή της, τον παντρεύτηκε και τον οδήγησε στη φυλακή 2 χρόνια μετά…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης