Η Qatar Airways συνδέει απευθείας τη Σαντορίνη με την Ντόχα

Η Qatar Airways συνδέει απευθείας τη Σαντορίνη με την Ντόχα

Ο CEO της Fraport Greece με αφορμή τη νέα αυτή σύνδεση δήλωσε ότι «μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός αυτό και ενισχύει την παρουσία της Qatar Airways στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece»

44630420004_23c9101aea_k
Απευθείας σύνδεση της Σαντορίνης με τη Ντόχα ανακοίνωσε η Qatar Airways, η οποία θα προσθέσει εποχικές πτήσεις του εν λόγω δρομολογίου.

Ο CEO της Fraport Greece Αλεξάντερ Ζίνελ, με αφορμή τη νέα αυτή σύνδεση δήλωσε ότι «μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός αυτό και ενισχύει την παρουσία της Qatar Airways στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ζίνελ:

«Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Qatar Airways συμπεριέλαβε τη Σαντορίνη στο δίκτυο της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece. Με την Ελλάδα να προσφέρει μερικούς από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, η Qatar Airways μέσω του κόμβου της στη Ντόχα κάνει την Σαντορίνη προσβάσιμη από μια σειρά νέων αγορών.

Η απαράμιλλη Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης εξυπηρέτησης, παρά μόνο από την 5αστερη Qatar Airways. Σε λίγο καιρό η ταξιδιωτική εμπειρία προς αυτόν τον διεθνούς φήμης προορισμό, θα είναι σημαντικά βελτιωμένη καθώς θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού. H αυξανόμενη παρουσία της Qatar Airways συμπίπτει με τις σημαντικές βελτιώσεις που έχουν επιτευχθεί σε επίπεδο λειτουργικής και επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας στα αεροδρόμια μας. Έχω μεγάλη εκτίμηση στο όραμα της Qatar Airways για τα ελληνικά νησιά αλλά και το συνεργατικό πνεύμα που έχουμε αναπτύξει». Alexander Zinell, CEO Fraport Greece.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης