15 χρόνια Life Gallery athens hotel

15 χρόνια Life Gallery athens hotel

Το κορυφαίο ξενοδοχείο των βορείων προαστίων γιορτάζει τα 15 του χρόνια

gallery_hotel

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώθηκαν το 2019 από την ημέρα που το Life Gallery athens hotel άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του και το ξενοδοχείο της bluegr Hotels & Resorts το γιορτάζει με μοναδικές δράσεις όλο τον Δεκέμβριο.

Επετειακό πάρτι με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο
Tο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις εννιά και μισή το βράδυ, το Life Gallery athens hotel γιορτάζει τα 15 του χρόνια με ένα λαμπερό επετειακό πάρτι και special guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο. Ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός και compiler θα επιμεληθεί με τις μουσικές του επιλογές μια ξεχωριστή βραδιά δίνοντας το έναυσμα για το καλωσόρισμα της εορταστικής περιόδου. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί 15 απαράμιλλα χρόνια φιλοξενίας, 15 χρόνια αφιερωμένα στην προσωποποιημένη φροντίδα και στις ανεπανάληπτες εμπειρίες διαμονής. Μαζί μας, μερικές από τις πλέον ποθητές μοτοσυκλέτες του πλανήτη. Μεγάλος χορηγός του πάρτι θα είναι η Ducati, και τη βραδιά θα ντύσουν με το μοναδικό τους χρώμα και πάθος οι Ducati Panigale V4, XDiavel, Multistrada & Scrambler.




hotel1

Γιορτές με φιλανθρωπικό χαρακτήρα
Το ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γυναικών Εκάλης θα φιλοξενηθεί για 10η συνεχή χρονιά στο Life Gallery athens hotel το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου. Το μη κερδοσκοπικό σωματείο προσκαλεί και φέτος τους κατοίκους των βορείων προαστίων, και όχι μόνο, σε μια εκδήλωση γεμάτη αγάπη που καταφέρνει κάθε χρόνο να διαδώσει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης θα διαβάσει παιδικά παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους, ενώ οι χειροποίητες δημιουργίες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και τα σπιτικά γλυκίσματα από τα μέλη του συλλόγου θα γίνουν το πιο ζεστό καλωσόρισμα στην εορταστική περίοδο.

Παραμονή Χριστουγέννων στα βόρεια προάστια
Κλείσιμο
Το Life Gallery athens hotel σας μυεί στη μαγεία των γιορτών στα βόρεια προάστια με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και δυνατές μουσικές επιλογές. Στις 24 Δεκεμβρίου το Life Gallery athens hotel προσκαλεί σε δείπνο διά χειρός Γιάννη Μπαξεβάνη και Διονύση Ζαχαρόπουλου με γεύσεις που η μνήμη πρωταγωνιστεί. Τα αρώματα των ελληνικών βοτάνων έχουν τον πρώτο λόγο σε πιάτα που θυμίζουν παραδοσιακές γεύσεις ιδωμένες με μια σύγχρονη ματιά και η συνέχεια επιφυλάσσει live band music και open bar για μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Χριστούγεννα στο Life Gallery athens hotel
Στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, η πάρτι διάθεση ξεκινάει από νωρίς στην Εκάλη. Η ελληνική γαστρονομία και πάλι πρωταγωνιστεί στο Life Gallery athens hotel με εορταστικά πιάτα και παραδοσιακές πινελιές στον μπουφέ, όσο στο open bar θα απολαμβάνετε εορταστικά κοκτέιλ.

Καλωσορίζοντας το 2020
Το κορυφαίο ξενοδοχείο των βορείων προαστίων αποχαιρετά το 2019 και υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα θεματικό πάρτι έκπληξη που θα απογειώσει τη διάθεσή σας. Στις 31 Δεκεμβρίου δροσερά cocktails και ποτά στο full open bar που θα λειτουργεί από νωρίς και ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού με γιορτινές γεύσεις που θυμίζουν Ελλάδα θα αποτελέσουν την ιδανική συντροφιά για να καλωσορίσουμε μαζί το 2020. Με τον ερχομό της νέας χρονιάς το πάρτι θα συνεχιστεί αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



hotel2



Το πρώτο πρωινό της χρονιάς!
Από νωρίς το πρωί και μέχρι τη μία το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου το Kool Life restaurant θα σερβίρει το πιο νόστιμο πρωινό της Αθήνας! Ομελέτες και scrambled eggs, φρέσκα αρτοσκευάσματα, φρεσκοστυμμένοι χυμοί και λαχταριστά γλυκά είναι κάποιες μόνο από τις επιλογές.

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε μαζί τα 15 χρόνια φιλοξενίας του Life Gallery athens hotel και την ωραιότερη εποχή του χρόνου στην αγκαλιά των βορείων προαστίων.


Life Gallery athens hotel, Λεωφόρος Θησέως 103, Εκάλη, www.lifegallery.gr
Για κρατήσεις επικοινωνήστε στα 211 1067400 και info-lifegallery@bluegr.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης