«Ραντεβού στη Γαλλία»: Το περιοδικό που μιλάει ελληνικά και μας γνωρίζει τα γαλλικά τοπία

«Ραντεβού στη Γαλλία»: Το περιοδικό που μιλάει ελληνικά και μας γνωρίζει τα γαλλικά τοπία

Λαμπερή εκδήλωση στη γαλλική πρεσβεία στην Ελλάδα -Μέσα από το περιοδικό μπορείτε να «ανακαλύψετε», ειδήσεις, εκδηλώσεις και σημεία διασκέδασης σε πολλές πόλεις της Γαλλίας

france9
paris-843229_1920
Σε μια λαμπερή εκδήλωση, με έντονο το άρωμα και τη φινέτσα της Γαλλίας, παρουσιάστηκε στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα, η δεύτερη ελληνική έκδοση του περιοδικού «Ραντεβού στη Γαλλία» που εκδίδεται από τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης της χώρας, «Atout France».

Το περιοδικό δίνει «ραντεβού» με τους Έλληνες, προκειμένου να γνωρίσουν την ιστορία, τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τους γευστικούς πειρασμούς της Γαλλίας.

«Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς καινοτομία, ιδιαίτερα στο θέμα του τουρισμού», τόνισε στον χαιρετισμό του, ο Γάλλος πρέσβης στην Αθήνα,
Christophe Chantepy. «Αυτή η παρουσίαση του περιοδικού», είπε, «είναι μια πρόταση για ταξίδι στην Γαλλία, που δεν θα ήταν δυνατό πριν από δυο η τρία χρόνια στην Ελλάδα».

Όπως τόνισε ο κ. Christophe Chantepy, «αυτό έχει την σημασία, ότι η Ελλάδα έχει βρει τον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα». «Είμαστε φίλοι της Ελλάδας, για αυτό το λόγο είμαι ιδιαίτερα τυχερός για αυτή την παρουσίαση», σημείωσε.

O εκδότης του περιοδικού, Frédéric Meyer, στην ομιλία του ευχαρίστησε την πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, για την φιλοξενία και την διοργάνωση της παρουσίασης. «Είμαστε στην Αθήνα για πρώτη φορά, εδώ στην Πρεσβεία της Γαλλίας που ευχαριστώ για τη φιλοξενία και ευχαριστώ τον Πρέσβη κ. Christophe Chantepy για την υποδοχή μας σε αυτό το υπέροχο σκηνικό. Ευχαριστώ επίσης την ομάδα της Atout France και ιδιαίτερα τη δημοσιογράφο Δανάη Δασοπούλου που συντονίζει το τμήμα της μετάφρασης στα ελληνικά, το οποίο είναι πολύτιμο για τα κείμενα και που γνωρίζει και λατρεύει τη Γαλλία και βέβαια ευχαριστώ τη Barbara Lovato από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων. Η ποιότητα των σχέσεων μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας είναι καλή και εξασφαλίζεται από την καλή προσβασιμότητα, μέσω των πτήσεων της Air France από την Ελλάδα στη Γαλλία. Η Γαλλία αγαπά την Ελλάδα και μοιράζεται πολλές αξίες».

Κλείσιμο
Το νέο περιοδικό «Rendez-vous en France 2018» είναι αφιερωμένο στο «savoir-faire», μια παγκόσμια έννοια που εκφράζεται μέσα από την πλούσια ποικιλία του γαλλικού πολιτισμού.

Μέσα από το περιοδικό μπορείτε να «ανακαλύψετε», ειδήσεις, εκδηλώσεις και σημεία διασκέδασης σε πολλές πόλεις της Γαλλίας, καθώς και να ενημερωθείτε για σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στη Γαλλία, όπως το Κύπελλο Ryder, το Grand Prix, τη Formula 1, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι του 2023 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Το περιοδικό διανέμεται σε επιλεγμένα σημεία στη Γαλλία και την Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση 
franc1
france2
france3
france4
france5
france6
france7
france8
france9
france10
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης