Στην Κάρπαθο δημοσιογράφοι και bloggers από Ιταλία και ΗΠΑ

panorama-3258403_1920

Για να διαφημίσουν το νησί

Ο Δήμος Καρπάθου ενέκρινε την οργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών από τις αγορές ενδιαφέροντος του νησιού και αποφάσισε μεταξύ άλλων τη φιλοξενία δημοσιογράφων και bloggers από την Ιταλία και τις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου, θα βρίσκονται στην Κάρπαθο δύο Ιταλοί δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο της βαρύτητας που αποδίδει ο Δήμος Καρπάθου στην υλοποίηση εξειδικευμένων δράσεων σε αγορές ενδιαφέροντος όπως η Ιταλική, που για την Κάρπαθο έχει πολύ μεγάλη σημασία. Οι δημοσιογράφοι θα δημοσιεύσουν αφιερώματα εστιάζοντας σε ποιοτικές διακοπές και προσεγγίζοντας τον ταξιδιώτη με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα και ποιοτικά ενδιαφέροντα.

Παράλληλα, από τις 19 έως τις 24 Σεπτεμβρίου θα μεταβούν στην Κάρπαθο έξι bloggers- δημοσιογράφοι από τις ΗΠΑ, οι οποίοι αναμένεται να προβάλουν στην αγορά των ΗΠΑ ειδικές μορφές τουρισμού όπως είναι η γαστρονομία, σε συνδυασμό με άλλα ειδικά ενδιαφέροντα όπως η ιστορία, η αρχαιολογία, οι ποικίλες δραστηριότητες και η παράδοση. Οι εν λόγω δημοσιογράφοι συνεργάζονται με Μ.Μ.Ε., blogs και social media, συνεπώς αναμένεται να προκαλέσουν συνδυαστικά προβολή υψηλής έντασης στις ομάδες – στόχους του προορισμού στην αγορά των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Κ%#*έλληνας

Λογική ενέργεια, εφόσον για τους δωδεκανήσιους τουριστοεπαγγελματίες είμαστε ως γνωστό οι κ%#*έλληνες...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hotel_pixabay_364610768

Τα πιο παράξενα αιτήματα που διατυπώθηκαν το 2018 από τουρίστες αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι της βρετανικής αλυσίδας οικονομικών ξενοδοχείων Travelodge, στις 552 μονάδες της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαβάστε ορισμένα από αυτά...

tourismos_tour

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι «περισσότεροι επισκέπτες φθάνουν στην Ελλάδα από πιο μακρινές χώρες, όπως η Κίνα ή οι Ηνωμένες Πολιτείες, για να ανακαλύψουν την Νότια Ευρώπη και να δουν την Ελλάδα ότι είναι μια ασφαλής χώρα»