Στην Κάρπαθο δημοσιογράφοι και bloggers από Ιταλία και ΗΠΑ

panorama-3258403_1920

Για να διαφημίσουν το νησί

Ο Δήμος Καρπάθου ενέκρινε την οργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών από τις αγορές ενδιαφέροντος του νησιού και αποφάσισε μεταξύ άλλων τη φιλοξενία δημοσιογράφων και bloggers από την Ιταλία και τις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου, θα βρίσκονται στην Κάρπαθο δύο Ιταλοί δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο της βαρύτητας που αποδίδει ο Δήμος Καρπάθου στην υλοποίηση εξειδικευμένων δράσεων σε αγορές ενδιαφέροντος όπως η Ιταλική, που για την Κάρπαθο έχει πολύ μεγάλη σημασία. Οι δημοσιογράφοι θα δημοσιεύσουν αφιερώματα εστιάζοντας σε ποιοτικές διακοπές και προσεγγίζοντας τον ταξιδιώτη με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα και ποιοτικά ενδιαφέροντα.

Παράλληλα, από τις 19 έως τις 24 Σεπτεμβρίου θα μεταβούν στην Κάρπαθο έξι bloggers- δημοσιογράφοι από τις ΗΠΑ, οι οποίοι αναμένεται να προβάλουν στην αγορά των ΗΠΑ ειδικές μορφές τουρισμού όπως είναι η γαστρονομία, σε συνδυασμό με άλλα ειδικά ενδιαφέροντα όπως η ιστορία, η αρχαιολογία, οι ποικίλες δραστηριότητες και η παράδοση. Οι εν λόγω δημοσιογράφοι συνεργάζονται με Μ.Μ.Ε., blogs και social media, συνεπώς αναμένεται να προκαλέσουν συνδυαστικά προβολή υψηλής έντασης στις ομάδες – στόχους του προορισμού στην αγορά των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Κ%#*έλληνας

Λογική ενέργεια, εφόσον για τους δωδεκανήσιους τουριστοεπαγγελματίες είμαστε ως γνωστό οι κ%#*έλληνες...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Brazil-Mykonos

Στην ατζέντα της συνάντησης οι φιλικές σχέσεις των δύο χωρών, Ελλάδας και Βραζιλίας αλλά και το πλαίσιο συνεργασίας των δύο Περιφερειών σε ευρωπαϊκό και Διεθνές Επίπεδο

gay_58

Με την Ελλάδα να βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους δυναμικότερους προορισμούς για Gay ταξιδιώτες, το Travel by Interest την έφερε στο επίκεντρο της Gay September καμπάνιας, με σκοπό να βοηθήσει την ενίσχυση των κρατήσεων του Σεπτεμβρίου από το Gay κοινό

1