Γαμήλιος τουρισμός στη Σαντορίνη: Προβολή μέσα από ξένη τηλεοπτική σειρά

santorini-2998025_1920

Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά Bodas a Destino

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού αποφάσισε την έγκριση δαπάνης για την οικονομική συμμετοχή στα γυρίσματα ενός επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς “Bodas a Destino’’ που θα γυριστεί στη Σαντορίνη από τις 21 έως τις 25 Μαΐου έναντι αντισταθμιστικών οφελών.

Στα αντισταθμιστικά οφέλη περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων τα πρώτα τέσσερα λεπτά να είναι αποκλειστικά αφιερωμένα για την προβολή της μοναδικότητας και των χαρακτηριστικών του προορισμού και της χώρας.

Το επεισόδιο θα προβληθεί τον Ιούνιο.

Επίσης, περιλαμβάνεται τηλεοπτική εμφάνιση της ηγεσίας του υπουργείου ή του ΕΟΤ, στην έναρξη του επεισοδίου, που θα αναφερθεί σύντομα στον τουρισμό και τους γάμους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, πρόκειται για σημαντική ευκαιρία προσέγγισης του ισπανόφωνου κοινού της Αμερικής, αλλά και περαιτέρω προβολής της Ελλάδας στην Βόρεια και Λατινική Αμερική και την ανταγωνίστρια Ισπανία.

Στόχος αποτελεί η προσέλκυση ζευγαριών για τηn τέλεση γάμων στη χώρα μας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gondola

Ο δήμαρχος της πόλης σκέφτεται να προτείνει πρόστιμα ύψους από 50 έως 500 ευρώ - Ήδη απαγορεύεται να τρωει κανείς περπατώντας ή σε σκαλιά - Σκέφτονται να «κόψουν» και τη μουσική στις βάρκες

6
walderlust

Το πρώτο Digital Travel Show που σχεδίασε και υλοποιεί η Marketing Greece, βρέθηκε στην Κρήτη και για 15 ημέρες αποκάλυψε όλους τους λόγους για τους οποίους ο ταξιδιώτης θα πρέπει να προσθέσει το δημοφιλές νησί στο bucket list των διακοπών του

1