Γαμήλιος τουρισμός στη Σαντορίνη: Προβολή μέσα από ξένη τηλεοπτική σειρά

santorini-2998025_1920

Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά Bodas a Destino

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού αποφάσισε την έγκριση δαπάνης για την οικονομική συμμετοχή στα γυρίσματα ενός επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς “Bodas a Destino’’ που θα γυριστεί στη Σαντορίνη από τις 21 έως τις 25 Μαΐου έναντι αντισταθμιστικών οφελών.

Στα αντισταθμιστικά οφέλη περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων τα πρώτα τέσσερα λεπτά να είναι αποκλειστικά αφιερωμένα για την προβολή της μοναδικότητας και των χαρακτηριστικών του προορισμού και της χώρας.

Το επεισόδιο θα προβληθεί τον Ιούνιο.

Επίσης, περιλαμβάνεται τηλεοπτική εμφάνιση της ηγεσίας του υπουργείου ή του ΕΟΤ, στην έναρξη του επεισοδίου, που θα αναφερθεί σύντομα στον τουρισμό και τους γάμους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, πρόκειται για σημαντική ευκαιρία προσέγγισης του ισπανόφωνου κοινού της Αμερικής, αλλά και περαιτέρω προβολής της Ελλάδας στην Βόρεια και Λατινική Αμερική και την ανταγωνίστρια Ισπανία.

Στόχος αποτελεί η προσέλκυση ζευγαριών για τηn τέλεση γάμων στη χώρα μας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nauagio1

Καθοριστικός θα είναι το επόμενο διάστημα ο ρόλος και των τοπικών αρχών, που θα κληθούν να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα για την οριοθέτηση της ακτής, την τοποθέτηση σήμανσης και το κυριότερο, την παρουσία φύλακα που όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να βρίσκεται εκεί για να επιβλέπει την τήρηση των οδηγιών που θα δοθούν

Meyer-1

 Τα «μυστικά» της επιτυχίας του πιο δημοφιλούς προορισμού στον κόσμο αποκαλύπτει ο διευθυντής του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης της Γαλλίας, Φρεντερίκ Μεγιέ - Το protothema.gr βρέθηκε στη Μασσαλία για το Rendez-vous en France, το κορυφαίο διεθνές trade show για τον τουρισμό

2