Γαμήλιος τουρισμός στη Σαντορίνη: Προβολή μέσα από ξένη τηλεοπτική σειρά

santorini-2998025_1920

Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά Bodas a Destino

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού αποφάσισε την έγκριση δαπάνης για την οικονομική συμμετοχή στα γυρίσματα ενός επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς “Bodas a Destino’’ που θα γυριστεί στη Σαντορίνη από τις 21 έως τις 25 Μαΐου έναντι αντισταθμιστικών οφελών.

Στα αντισταθμιστικά οφέλη περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων τα πρώτα τέσσερα λεπτά να είναι αποκλειστικά αφιερωμένα για την προβολή της μοναδικότητας και των χαρακτηριστικών του προορισμού και της χώρας.

Το επεισόδιο θα προβληθεί τον Ιούνιο.

Επίσης, περιλαμβάνεται τηλεοπτική εμφάνιση της ηγεσίας του υπουργείου ή του ΕΟΤ, στην έναρξη του επεισοδίου, που θα αναφερθεί σύντομα στον τουρισμό και τους γάμους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, πρόκειται για σημαντική ευκαιρία προσέγγισης του ισπανόφωνου κοινού της Αμερικής, αλλά και περαιτέρω προβολής της Ελλάδας στην Βόρεια και Λατινική Αμερική και την ανταγωνίστρια Ισπανία.

Στόχος αποτελεί η προσέλκυση ζευγαριών για τηn τέλεση γάμων στη χώρα μας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hotel_pixabay_364610768

Τα πιο παράξενα αιτήματα που διατυπώθηκαν το 2018 από τουρίστες αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι της βρετανικής αλυσίδας οικονομικών ξενοδοχείων Travelodge, στις 552 μονάδες της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαβάστε ορισμένα από αυτά...

tourismos_tour

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι «περισσότεροι επισκέπτες φθάνουν στην Ελλάδα από πιο μακρινές χώρες, όπως η Κίνα ή οι Ηνωμένες Πολιτείες, για να ανακαλύψουν την Νότια Ευρώπη και να δουν την Ελλάδα ότι είναι μια ασφαλής χώρα»