Ryanair: Έτσι πρέπει να ντυθείτε για να μην «κοπείτε» στη συνέντευξη

Ryanair: Έτσι πρέπει να ντυθείτε για να μην «κοπείτε» στη συνέντευξη

Επίσημο παντελόνι και κοντομάνικο πουκάμισο για τους άντρες - Φούστα έως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα για τις γυναίκες

Ryanair: Έτσι πρέπει να ντυθείτε για να μην «κοπείτε» στη συνέντευξη
Συγκεκριμένα ρούχα θα πρέπει να φορούν όσοι θέλουν να περάσουν στο δεύτερο στάδιο, μετά η συνέντευξή τους -η πρώτη είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, για μια θέση στη Ryanair.

Συγκεκριμένα, όσοι ενδιαφέρονται για μια θέση φροντιστή ή αεροσυνοδού, υποβάλουν την αίτησή τους, μέσω της ιστοσελίδας www.crewlink.ie, ενώ θα πρέπει να δώσουν το «παρών» στη συνέντευξη, ακολουθώντας τον ενδυματολογικό κώδικα της εταιρείας.

Κλείσιμο
Οι άνδρες πρέπει να φορούν επίσημο παντελόνι και κοντομάνικο πουκάμισο, ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν φούστα έως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα.

Δεν γίνονται δεκτοί οι υποψήφιοι που έχουν τατουάζ σε εμφανές σημείο του σώματος τους ή φορούν τζιν. Επίσης, θα πρέπει να έχουν ύψος πάνω από 1,57 εκ. και να μην φορούν γυαλιά, μόνο φακούς επαφής. Τέλος, θα πρέπει να κολυμπήσουν 20 μέτρα -χωρίς βοήθεια- και να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα.

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν ακολουθήσει τους κανόνες, τότε θα ακυρωθεί η συνέντευξη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης