Τυρκουάζ διακοπές στη Χερσόνησο της Κασσάνδρας, με ελευθερία και ασφάλεια

Τυρκουάζ διακοπές στη Χερσόνησο της Κασσάνδρας, με ελευθερία και ασφάλεια

Στο βόρειο Αιγαίο, στη Χαλκιδική, κοντά στη Θεσσαλονίκη και την μοναστική κοινότητα του Αγίου Όρους, κρύβεται ένας οικογενειακός παράδεισος μέσα στο πράσινο και το μπλε, το ολοκαίνουριο Grecotel Margo Bay!

kassandra1

Sponsored Content

Άλλο ένα καλοκαίρι ελληνικό. Κολύμπι ως τη δύση, βιβλία παραλίας, λιχουδιές, αγκαλιές. Το ολοκαίνουριο Grecotel Margo Bay είναι μικρό και όμορφο. Τα δωμάτια είναι λευκά και σκιερά με μπαλκόνια στη θάλασσα, ξεχνάς που τελειώνουν οι κήποι και αρχίζει η θάλασσα.
Η ζωή ξετυλίγεται υπαίθρια, μέσα στις ελιές, κάτω από τις πέργκολες και στην πισίνα. Φιλόξενοι οικοδεσπότες και φαγητό εκπληκτικό.
Στο Club Turquoise όλη ημέρα σερβίρονται κρέπες, παγωτά, χυμοί, νόστιμα σνακ παραλίας. Κάθε μεσημέρι ανάβουν πέτρες από λάβα να ψήσετε ότι σας κάνει κέφι: φιλετάκι, ψάρι, γαρίδες, παϊδάκια.

02-margo-bay-luxury-resort-in-halkidiki-beach-and-pool-29889


Κλείσιμο
 Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Κασσάνδρα, μία από τις τρεις χερσονήσους της Χαλκιδικής, σε έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς με πευκόδεντρα, ήρεμα, ρηχά και καθαρά νερά και λευκές αμμώδεις παραλίες.

Επιλέξτε ανάμεσα στα ολοκαίνουργια δωμάτια και τις στιλάτες σουίτες ή τα οικογενειακά δωμάτια και τα μπανγκαλόου στους καταπράσινους κήπους.

15-margo-bay-and-club-turquoise-summer-bungalow-luxury-accommodation-23833


Το καλοκαίρι έχει τις γεύσεις του
Απολαύστε αυθεντική κουζίνα στο ολοκαίνουριο υπαίθριο εστιατόριο και το αγαπημένο σας κοκτέιλ χαλαρώνοντας στη βεράντα του lobby bar.

Το πρωινό και το βραδινό φαγητό σερβίρονται με δύο seatings στις βεράντες του εστιατορίου. Κάθε βραδιά έχει το θέμα της, θαλασσινά, μπάρμπεκιου, ελληνικό mix grill, αστακομακαρονάδα, όλες με πλούσια πιάτα και μεγάλη ποικιλία.

Το διάσημο πρωινό της Grecotel. Πανδαισία επιλογών από λαχταριστά American-style buffet μέχρι exclusive a la carte επιλογές πάντα με την προσθήκη τοπικών γεύσεων και φιλεμάτων.


05-sandy-beach-in-grecotel-margo-bay-and-club-turquoise-resort-halkidiki-greece-23820


Το πιο αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι σας περιμένει στην ασφάλεια και την ελευθερία που σας χαρίζει το Grecotel Margo Bay. Η μαγική θάλασσα με τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά και η λευκή αμμουδιά μοιάζουν έτοιμα να αφήσουν την πιο ειδυλλιακή υπογραφή στις διακοπές μας γιατί πολύ απλά σαν την Χαλκιδική δεν έχει!

Δείτε στο margobay.com τις προσφορές διακοπών και τα πακέτα διαμονής καθώς και το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας, ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας που εστιάζει στην ασφάλεια και στην ευεξία χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ MARGO BAY

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ διαμονή έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών, παιδικά γεύματα στην “Tasty Corner”, και πολλές δημιουργικές εξωτερικές δραστηριότητες από την ομάδα παιδαγωγών και animateurs της Grecotel
ΠΡΩΙΝΟ Το διάσημο πρωινό της Grecotel με πανδαισία επιλογών πρωινού, από λαχταριστό American-style buffet μέχρι exclusive a la carte επιλογές πάντα με την προσθήκη τοπικών γεύσεων και φιλεμάτων
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Το διάσημο πρωινό της Grecotel και πλούσιο δείπνο σε μπουφέ με επιπλέον επιλογές από τοπικές γεύσεις και φιλέματα. Τιμή 35€/ενήλικα, Δωρεάν για 4 διαν/σεις.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ VALUE PACK για εμπειρία All Inclusive Επιλογή ξεγνοιασιάς για την ημέρα στην παραλία ή στην πισίνα. Καφές, ελαφρύ μεσημεριανό, σνακ, παγωτό, νερό και αναψυκτικά για να τα πάρετε μαζί σας στην ομπρέλα ή το δωμάτιο. Κατά τη διάρκεια των γευμάτων νερό, αναψυκτικά και χυμός. Τιμή 23€/ενήλικα, Δωρεάν για min 5 διαν/σεις.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ με καλούδια και εμφιαλωμένο νερό
Δωρεάν WIFI

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ» ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 25% στο 2ο δωμάτιο της οικογένειας. Επιπλέον δυνατότητα για διπλανά δωμάτια, τραπέζια στα γεύματα, ξαπλώστρες σε παραλία ή πισίνα, βάσει διαθεσιμότητας.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ADVANCE DEPOSIT*
Επωφεληθείτε έως 20% επιπλέον έκπτωση πληρώνοντας προκαταβολή το 50% της διαμονής
ΠΡΟΣΦΟΡΑ LONG STAY
πληρώστε 6 νύχτες & μείνετε 7 ή
πληρώστε 8 νύχτες & μείνετε 10
5% επιπλέον έκπτωση για min 10 διαν/σεις

Τα μέλη του Privilege κερδίζουν 5% επιπλέον έκπτωση σε όλα τα δωμάτια
Δείτε στο margobay.com τις προσφορές διακοπών και τα πακέτα διαμονής.

21-relaxing-summer-holidays-in-margo-bay-and-club-turquoise-resort-23842
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης