Η παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο στο «top 10» της Ελλάδας
Σύμφωνα με ταξιδιωτικό περιοδικό της Τσεχίας
Ανάμεσα στις δέκα καλύτερες παραλίες της Ελλάδας συγκαταλέγει την παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο, το βιωματικό ταξιδιωτικό περιοδικό pelipecky.cz από την Τσεχία.
Το Pelipecky.cz είναι μια διαδικτυακή πύλη για ταξίδια και χώρες του κόσμου αφιερωμένη σε άτομα που τους αρέσει να ταξιδεύουν.
Οι άλλες 9 παραλίες που απαρτίζουν τη λίστα είναι το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, ο Μύρτος στην Κεφαλονιά, το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, το Ελαφονήσι στην Κρήτη, η Λίνδος στη Ρόδο, ο Μπάλος στην Κρήτη, το Paradise στη Μύκονο, η Κόκκινη Παραλία στη Σαντορίνη, και η Παλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα.
Οι συντάκτες της πύλης Pelipecky.cz είναι ενθουσιώδεις ταξιδιώτες και μοιράζονται το πάθος τους με τους αναγνώστες τους, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας