Η παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο στο «top 10» της Ελλάδας
Σύμφωνα με ταξιδιωτικό περιοδικό της Τσεχίας
Ανάμεσα στις δέκα καλύτερες παραλίες της Ελλάδας συγκαταλέγει την παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο, το βιωματικό ταξιδιωτικό περιοδικό pelipecky.cz από την Τσεχία.
Το Pelipecky.cz είναι μια διαδικτυακή πύλη για ταξίδια και χώρες του κόσμου αφιερωμένη σε άτομα που τους αρέσει να ταξιδεύουν.
Οι άλλες 9 παραλίες που απαρτίζουν τη λίστα είναι το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, ο Μύρτος στην Κεφαλονιά, το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, το Ελαφονήσι στην Κρήτη, η Λίνδος στη Ρόδο, ο Μπάλος στην Κρήτη, το Paradise στη Μύκονο, η Κόκκινη Παραλία στη Σαντορίνη, και η Παλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα.
Οι συντάκτες της πύλης Pelipecky.cz είναι ενθουσιώδεις ταξιδιώτες και μοιράζονται το πάθος τους με τους αναγνώστες τους, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.