IATA: Κατά 30% αυξήθηκε η αεροπορική κίνηση τον Μάιο
Σε σχέση με τον Απρίλιο λόγω των χαμηλών τιμών
Η επιβατική κίνηση στις αερομεταφορέςπαγκοσμίως αυξήθηκε κατά 30% τον Μάιο από το πολύ χαμηλό επίπεδο του Απριλίου, καθώς οι αεροπορικές εταιρίες μείωσαν τις τιμές για πτήσεις εσωτερικού κατά 23% κατά μέσο όρο για να ενθαρρύνουν τους πελάτες να επιστρέψουν, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA).
«Οι αεροπορικές εταιρίες χρειάζονται ρευστό λόγω της κρίσης και προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους επιβάτες να επιστρέψουν προσφέροντας χαμηλά ναύλα», δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος της IATA Μπράιαν Πιρς σε διαδικτυακή παρουσίαση.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.