Κορωνοϊός: Η Avianca Holdings κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας
Εξαιτίας του κορωνοϊού, η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στη Λατινική Αμερική δεν έχει πραγματοποιήσει καμία προγραμματισμένη πτήση από τα τέλη Μαρτίου
Η Avianca Holdings, δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στη Λατινική Αμερική, κατέθεσε χθες αίτηση χρεοκοπίας, αφού δεν ανταποκρίθηκε στην καταληκτική ημερομηνία πληρωμής ενός ομολόγου, ενώ οι εκκλήσεις της προς την κυβέρνηση της Κολομβίας για τη χορήγηση βοήθειας είναι μέχρι σήμερα ανεπιτυχείς.
Αν δεν αποφύγει τη χρεοκοπία, η Avianca που έχει έδρα την Μπογκοτά, θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως που θα χρεοκοπήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία έχει πλήξει δραστικά την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.
Η αναφερόμενη αεροπορική εταιρία δεν έχει πραγματοποιήσει καμία προγραμματισμένη πτήση από τα τέλη Μαρτίου, ενώ η πλειονότητα των 20.000 εργαζομένων της, παρέμειναν απλήρωτοι στη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού. «Η Avianca αντιμετωπίζει την πιο σοβαρή κρίση της 100ετούς ιστορίας της» δήλωσε ο Άνκο βαν ντερ Βερφ διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.