Road Trip στη Χαλκιδική: Οδηγώντας δίπλα σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας

Road Trip στη Χαλκιδική: Οδηγώντας δίπλα σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας

Ο ελληνικός προορισμός που συνδυάζει υπέροχα νερά και διαδρομές μέσα στη Φύση

Kavourotrypes
Ο καλύτερος τρόπος για να επαληθεύσουμε ότι η φράση «Σαν την Χαλκιδική δεν έχει» δεν είναι απλά κλισέ και έχει μεγάλο ποσοστό αλήθειας μέσα της, ήταν ένα road trip. Έχοντας στη διάθεσή μας το κατάλληλο αυτοκίνητο, η εμπειρία έγινε ακόμα πιο απολαυστική.

Η ενοικίαση οχήματος από την Avis ήταν η πιο εύστοχη επιλογή για την εξασφάλιση ποιοτικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Eντυπωσιαστήκαμε από την ποικιλία μοντέλων που διαθέτει, τα οποία συνδυάζουν τις υψηλές επιδόσεις, την άνεση των μεγάλων χώρων που χρειάζεται κανείς για να ταξιδεύει οικογενειακώς -και πολύ σημαντικό σε εποχές ακριβών καυσίμων- την χαμηλή κατανάλωση. Η κράτηση και η επιλογή του αυτοκινήτου έγινε online και η παράδοση στον προγραμματισμένο χρόνο και με ελάχιστο χρόνο αναμονής στο σταθμό της Avis, καθώς είχαμε επιλέξει την υπηρεσία online check in.

Έτσι, πολύ ευκολότερα και οικονομικότερα από όσο είχαμε φανταστεί, βρεθήκαμε στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK