Το Netflix κόβεται από τις τηλεοράσεις Samsung τον Δεκέμβριο

_107166213_netflixsmaller

«Λόγω τεχνικών περιορισμών, το Netflix θα σταματήσει να υποστηρίζεται από κάποιες συσκευές από την 1η Δεκεμβρίου του 2019»

Γιατί το Netflix θα σταματήσει να υποστηρίζεται από κάποια παλαιότερα μοντέλα Samsung smart TV από την 1η Δεκεμβρίου του 2019

Δυσάρεστα νέα περιμένουν τους κατόχους ορισμένων μοντέλων τηλεοράσεων Samsung καθώς τo Netflix θα εξαφανιστεί από τις επιλογές τους σε λιγότερο από έναν μήνα.

Όπως ανακοίνωσε ο κορεάτικος κολοσσός «Λόγω τεχνικών περιορισμών, το Netflix θα σταματήσει να υποστηρίζεται από κάποιες συσκευές από την 1η Δεκεμβρίου του 2019. Κάποια παλαιότερα μοντέλα Samsung smart TV θα επηρεαστούν από αυτή την αλλαγή».

Ανακοίνωση της Samsung

Η Samsung ενημερώθηκε πρόσφατα από το Netflix πως από την 1η Δεκεμβρίου 2019, η εφαρμογή Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα Smart TV 2010 και 2011 που έχουν πωληθεί στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι κάτοχοι των επιλεγμένων μοντέλων θα ενημερωθούν για αυτή την αλλαγή μέσω ειδοποίησης από το Netflix, όταν ανοίξουν την εφαρμογή στη Smart TV τους. Επίσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω πολλών άλλων συσκευών που υποστηρίζονται από το Netflix και μπορούν να συνδεθούν σε Smart TV.

Η λίστα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix μπορεί να βρεθεί στο netflix.com/compatibledevices.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney


ΣΧΟΛΙΑ (4)

civil

Πέρα από τις ηλιθιότητες προηγούμενων σχολιαστών αυτό που συμβαίνει είναι ότι κατά καιρούς οι εταιρίες σταματάνε την υποστήριξη εφαρμογών σε παλαιότερα μοντέλα τηλεοράσεων. Το ίδιο έγινε πριν με το YouTube στις τηλεοράσεις Samsung και όχι μόνο. Η λύση είναι να μην βασίζεται κανείς στη smart tv και αν είναι δυνατόν να αγοράσει και μοντέλο που δεν είναι smart αν μπορεί να βρει άλλο φτηνότερο χωρίς σύνδεση σε internet και χαρακτηριστικά smart. Αρκεί να έχει μια υποδοχή HDMI η τηλεόραση. Από εκεί και πέρα αγοράζουμε μια εξωτερική συσκευή όπως το chromecast ή άλλη ανάλογη και έχουμε μια super smart tv για πάντα.

Εσύ δηλαδή δε λες ηλιθιότητες;

Διάβασε προσεκτικά να δεις τι γράφεις...

Netflix δε θέλατε;

Ωρέ ταγάρια, δε σας αρκούσαν τα κρατικά, τα ιδιωτικά, τα δορυφορικά και το Internet και μου θέλατε Netflix, έέέ; Πιαστήκατε κορόιδα. Αυτά παθαίνει όποιος είναι άπληστος.

εγώ

Δεν παν καλά!

GS

ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eu_dom

Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν ένα domain name σε πλήρη ελληνική γραφή – Σύμφωνα με την Επίτροπο Ψηφιακής Οικονομίας, συνιστά παράδειγμα της δέσμευσης της ΕΕ για την προώθηση της πολυγλωσσίας και της πολυμορφίας

COSMOTE_Fiber_Sparti_03

Η πόλη της Πελοποννήσου έχει πλέον πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες 100Mbps και 200Mbps με 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, μέσω του COSMOTE Fiber, του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών της χώρας - Δείτε  πώς οι Σπαρτιάτες «ένωσαν» τις φωνές τους με εκείνες των κατοίκων της Σπάρτης του New Jersey, της Georgia, του Illinois, του Michigan και της North Carolina, για να ακουστεί παντού το «this is Sparta»

2341

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, ο πρώτος φορέας εικονικής πραγματικότητας στην Ελλάδα, με μακρά ερευνητική διαδρομή στον τομέα των νέων τεχνολογιών της ψηφιοποίησης, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, πρωτοπορεί και πάλι δημιουργώντας το Πρότυπο Διαδραστικό Κέντρο Ψηφιοποίησης και Νέων Εκπαιδευτικών Τεχνολογιών (Future Reality) για μαθητές και εκπαιδευτικούς, παιδιά και γονείς