Το Netflix κόβεται από τις τηλεοράσεις Samsung τον Δεκέμβριο

Το Netflix κόβεται από τις τηλεοράσεις Samsung τον Δεκέμβριο

«Λόγω τεχνικών περιορισμών, το Netflix θα σταματήσει να υποστηρίζεται από κάποιες συσκευές από την 1η Δεκεμβρίου του 2019»

_107166213_netflixsmaller
Γιατί το Netflix θα σταματήσει να υποστηρίζεται από κάποια παλαιότερα μοντέλα Samsung smart TV από την 1η Δεκεμβρίου του 2019

Δυσάρεστα νέα περιμένουν τους κατόχους ορισμένων μοντέλων τηλεοράσεων Samsung καθώς τo Netflix θα εξαφανιστεί από τις επιλογές τους σε λιγότερο από έναν μήνα.

Όπως ανακοίνωσε ο κορεάτικος κολοσσός «Λόγω τεχνικών περιορισμών, το Netflix θα σταματήσει να υποστηρίζεται από κάποιες συσκευές από την 1η Δεκεμβρίου του 2019. Κάποια παλαιότερα μοντέλα Samsung smart TV θα επηρεαστούν από αυτή την αλλαγή».

Ανακοίνωση της Samsung

Η Samsung ενημερώθηκε πρόσφατα από το Netflix πως από την 1η Δεκεμβρίου 2019, η εφαρμογή Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα Smart TV 2010 και 2011 που έχουν πωληθεί στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι κάτοχοι των επιλεγμένων μοντέλων θα ενημερωθούν για αυτή την αλλαγή μέσω ειδοποίησης από το Netflix, όταν ανοίξουν την εφαρμογή στη Smart TV τους. Επίσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω πολλών άλλων συσκευών που υποστηρίζονται από το Netflix και μπορούν να συνδεθούν σε Smart TV.

Η λίστα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix μπορεί να βρεθεί στο netflix.com/compatibledevices.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης