Apple TV+: Συνδρομητική τηλεόραση μόλις με 4,99 δολάρια το μήνα!

Apple TV+: Συνδρομητική τηλεόραση μόλις με 4,99 δολάρια το μήνα!

Σύμφωνα με τους αναλυτές, το Apple TV+ θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 100.000.000 συνδρομητές μέσα στην επόμενη πενταετία, απειλώντας την κυριαρχία των Netflix και Amazon - Στο... χορό μπαίνει και η Disney

appletv
Το νέο iPhone 11, την ανανεωμένη σειρά των Apple Watch, καθώς και δύο νέες συνδρομητικές υπηρεσίες για παιχνίδια και τηλεόραση παρουσίασε την Τρίτη η Apple, στο ετήσιο συνέδριο στα κεντρικά της γραφεία στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Όπως ανακοίνωσε, η συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης Apple TV+ θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου, στα 4,99 ευρώ το μήνα.

Η υπηρεσία θα είναι δωρεάν για ένα χρόνο με την αγορά νέων συσκευών Apple, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας, Τιμ Κουκ, ενώ συμπλήρωσε ότι η νέα υπηρεσία θα εστιάσει σε νέες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, το Apple TV+ θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 100.000.000 συνδρομητές μέσα στην επόμενη πενταετία, απειλώντας την κυριαρχία των Netflix και Amazon.

Στις χώρες παροχής είναι και η Ελλάδα, ενώ η πρώτη βδομάδα είναι δοκιμαστική δωρεάν.

Ως προς το πρόγραμμα, θα περιλαμβάνει τη σειρά «The Morning Show» με τους Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και Steve Carell, το "Dickinson" για την ποιήτρια Emily Dickinson, το φουτουριστικό «For All Mankind» του Ronald D. Moore, αλλά και τη σειρά με τίτλο «See» και πρωταγωνιστή τον Jason Momoa.

Κλείσιμο
Ακόμη, η Oprah Winfrey θα παρουσιάζει εκπομπή, στην οποία θα συζητά με γνωστούς συγγραφείς, ενώ θα δούμε και το «The Elephant Queen», ένα νέο ντοκιμαντέρ για τα επαπειλούμενα είδη ζώων του πλανήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 12 Νοεμβρίου βγαίνει στην αγορά και η Disney+, στα 6,99 δολάρια το μήνα, ανεβάζοντας το «θερμόμετρο» του ανταγωνισμού -και των επιλογών- στα ύψη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης