Ο CEO της Apple στηρίζει το design της νέας μπαταρίας για το iPhone

Ο CEO της Apple στηρίζει το design της νέας μπαταρίας για το iPhone

Παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες και αν όλα έδειχναν ότι θα γινόταν αποδεκτή με ενθουσιασμό, χρειάστηκε να επιστρατευτεί ο Τιμ Κουκ για να την υπερασπιστεί εμπρός στα σχόλια των φίλων της εταιρίας

Ο CEO της Apple στηρίζει το design της νέας μπαταρίας για το iPhone
Η Smart Battery Case η οποία είναι η πρώτη προσπάθεια της ίδιας της Apple και όχι ενός τρίτου κατασκευαστή να δημιουργήσει μία θήκη μαζί με μπαταρία για το iPhone 6 και 6s.

H νέα θήκη είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ως σύλληψη και -τηρουμένων των αναλογιών- αρκετά επιτυχημένη ως εκτέλεση. Όμως η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών του Διαδικτύου την αποδοκίμασαν, κυρίως λόγω της σχεδίασης. Εντοπίζοντας τα παράπονα κυρίως στην... καμπούρα που μπαίνει στην πλάτη του τηλεφώνου, χαλώντας όλο το design του iPhone.

Μετά από όλο αυτόν τον θόρυβο, αναγκάστηκε να πάρει θέση ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας και να υπερασπιστεί το νέο προϊόν. Ο Τιμ Κουκ εξήγησε ότι αυτή η σχεδίαση επιλέχθηκε για να είναι εύκολη η τοποθέτηση και η αφαίρεση της θήκης, κάτι που δεν συμβαίνει με τις θήκες που κατασκευάζουν οι άλλες εταιρίες. 
Κλείσιμο

Η Smat Battery Case είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και το κόστος της φθάνει στην Ευρώπη τα 119 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης