Smart Battery Case: Η θήκη της Apple με ενσωματωμένη μπαταρία για iPhone 6 και 6s

Smart Battery Case: Η θήκη της Apple με ενσωματωμένη μπαταρία για iPhone 6 και 6s

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που διατίθεται από την ίδια την Apple και συνδυάζει μία πολύ όμορφη θήκη μαζί με μία μπαταρία που μπορεί να αυξήσει τον χρόνο ομιλίες έως και τις 25 ώρες

Smart Battery Case: Η θήκη της Apple με ενσωματωμένη μπαταρία για iPhone 6 και 6s
Το πρόβλημα με τις μπαταρίες όλων των σύγχρονων smartphones (και ιδίως αυτών με τις μεγάλες οθόνες, όπως τα iPhone 6 Plus) βασανίζει όλους τους χρήστες παντού στον κόσμο. Οι λύσεις που δίνονται είναι συνήθως after market -συνήθως με τη μορφή των powerbanks- κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στους κατόχους των ακριβών τηλεφώνων.

Για να δώσει ένα τέλος σ' αυτή την κατάσταση, η ίδια η Apple δημιούργησε την δική της θήκη, με την ονομασία Smart Battery Case, που έχει διπλό στόχο. Αφ' ενός την προστασία του τηλεφώνου από τις πτώσεις. Και από την άλλη την υποστήριξη της ήδη υπάρχουσας μπαταρίας της συσκευής με μία έξτρα η οποία βρίσκεται ενσωματωμένη πάνω στην θήκη. 

Το περίβλημα κατασκευάζεται από σιλικόνη, ενώ το εσωτερικό της από μικροΐνες. Χάρη στην ελαστική της κατασκευή μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει με ευκολία. Η φόρτιση της γίνεται μέσω lightning θύρας και συνεργάζεται και με το iPhone lightning dock. Η κατάσταση της μπαταρίας εμφανίζεται στα μενού του iPhone και στην οθόνη κλειδώματος. 

Σύμφωνα με την Apple, η νέα θήκη-μπαταρία παρέχει επιπλέον χρόνο ομιλίας που ξεπερνά τις 25 ώρες και αυξάνει τη διάρκεια χρήσης του Internet σε δίκτυο LTE έως και 18 ώρες. Θα διατίθεται σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Αυτό που έχει πάντως την μεγαλύτερη σημασία είναι ότι καταφέρνει να μην αλλάζει σημαντικά την αισθητική του τηλεφώνου, ενώ και η σφραγίδα της εταιρίας είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει όλους όσοι ψάχνουν λύση στο πρόβλημα της μπαταρίας χωρίς να καταφύγουν σε λύσεις τρίτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης