Motorola Nexus 6 και Μoto 360 από τη Vodafone

Motorola Nexus 6 και Μoto 360 από τη Vodafone

Το νέο Nexus έρχεται με εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση του Android και βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά

Motorola Nexus 6 και Μoto 360 από τη Vodafone
Το Motorola Nexus 6 και το Μoto 360, το smartwatch με σχεδιασμό που θυμίζει αρκετά ένα κλασσικό ρολόι χειρός, είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Vodafone και στο vodafone.gr.
Το νέο Nexus έρχεται με εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση του Android (5.0, Lollipop). Ενσωματώνει τον τετραπύρηνο Snapdragon 805 στα 2,7 GHz με 3 GB RAM, κάμερα ανάλυσης 13 Megapixels και οθόνη AMOLED Quad HD (1440x2560p) 5,96 ιντσών. Η μπαταρία των 3220 mAh προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία στον χρήστη. Επίσης, η τεχνολογία Turbo φόρτισης εξασφαλίζει έξι ώρες αυτονομίας, μόλις μετά από 15 λεπτά στην πρίζα.
Κλείσιμο

Tο Moto 360, με κάσα από ατσάλι και δερμάτινο λουράκι, είναι συμβατό με όλα τα Android smartphones έκδοσης 4.3 και πάνω. Παρέχει λειτουργίες ενημέρωσης κλήσεων, μηνυμάτων, καιρού και πλοήγησης. Είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη (ΙP67) και προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Ακόμα, έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, αισθητήρα καρδιακών παλμών και μέτρησης βημάτων, ώστε να καταγράφει με ακρίβεια την καθημερινή δραστηριότητα του χρήστη.

“Φοράει” την ειδική έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google για wearable συσκευές, Android Wear.

Τo Motorola Nexus 6 στην έκδοση των 32 Gb και το Μoto 360 είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr, στα 699 ευρώ (ή φθηνότερα στα προγράμματα Red) και 299 ευρώ, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης