Apple: Αύξηση στις τιμές στο App Store από τον Οκτώβριο - Ποιες χώρες αφορά
Οι νέες τιμές θα ισχύσουν από τις 5 Οκτωβρίου - Γιατί προχωρά σε αυτές τις αλλγές η Apple
Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αυξήσει τις τιμές των εφαρμογών και των αγορών εντός εφαρμογής στο App Store της από τον επόμενο μήνα σε όλη την ευρωζώνη και σε ορισμένες χώρες της Ασίας και της Νότιας Αμερικής.
Οι νέες τιμές, εξαιρουμένων των συνδρομών με αυτόματη ανανέωση, θα ισχύσουν από τις 5 Οκτωβρίου, όπως ανέφερε η Apple, σύμφωνα με το Reuters. Έτσι, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός προσαρμόζει περιοδικά τις τιμές του σε διάφορες περιοχές.
Η ταχεία άνοδος του πληθωρισμού, των επιτοκίων και των τιμών της ενέργειας φέτος έχει «χτυπήσει» το γεν, το ευρώ και τα περισσότερα νομίσματα της οικονομίας.
Εκτός από τις χώρες της ευρωζώνης, οι αυξήσεις των τιμών θα πλήξουν:
- τη Σουηδία και την Πολωνία στην Ευρώπη.
- Ιαπωνία, Μαλαισία, Πακιστάν, Νότια Κορέα και Βιετνάμ στην Ασία
- και τη Χιλή στη Νότια Αμερική.
Σημειώνεται πως για ορισμένες χώρες όπως το Βιετνάμ, η αύξηση των τιμών οφείλεται στους νέους κανονισμούς που σχετίζονται με την είσπραξη φόρων από τους καταναλωτές, όπως δήλωσε η Apple η οποία κυκλοφόρησε την τελευταία της γενιά iPhone νωρίτερα αυτόν τον μήνα.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events