COSMOTECH ΝEWS: Mια YouTube εκπομπή τεχνολογίας, που τα έχει όλα

COSMOTECH ΝEWS: Mια YouTube εκπομπή τεχνολογίας, που τα έχει όλα

Τα πιο συναρπαστικά tech νέα, σύγχρονα θέματα και εξελίξεις που αξίζει να συζητηθούν

cosmotech_header
Sponsored Content

Στην εποχή που η τεχνολογία καλπάζει αλλάζοντας τα πάντα, θέλουμε να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για κάθε εξέλιξη. Γι' αυτό και καθημερινά ψαχουλεύουμε με τις ώρες στο διαδίκτυο πληροφορίες, ειδήσεις, νέα και ό,τι άλλο μας ενδιαφέρει.
Για όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε λοιπόν από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας, ανακαλύψαμε το COSMOTECH NEWS, την web εκπομπή της COSMOTE που παρουσιάζουν η Δάφνη Καραβοκύρη και ο Χάρης Σαββαντίδης, ενώ αρχισυντάκτης είναι ο tech & gaming expert Παύλος Παπαπαύλου. Ανακοινώσεις προϊόντων, apps ή updates που ταράζουν τα νερά, inside stories και leaks από leading brands είναι μόνο μερικά από όσα σχολιάζονται στην εκπομπή από την Δάφνη και τον Χάρη. 

Η εκπομπή COSMOTECH NEWS  προβάλλεται κάθε δεύτερη Πέμπτη στο YouTube κανάλι της COSMOTE.


Η τεχνολογία στα καλύτερά της 
Στο τρίτο επεισόδιο  ενημερωθήκαμε για τα νέα iPhone 14 και iPhone 14 Plus που έρχονται με οθόνες 6.1 και 6.7 ιντσών, ίδιο σχέδιο και σχήμα με τα προηγούμενα μοντέλα και καλύτερους φακούς και λειτουργίες τόσο στις πίσω κάμερες, όσο και στην μπροστινή.

Επίσης μάθαμε για το CyberOne, το πρώτο humanoid ρομπότ της Xiaomi, που μπορεί να ‘νιώσει’ ή καλύτερα να εντοπίσει 45 ειδών διαφορετικά συναισθήματα. Έχει ύψος 1,77 και ζυγίζει 52 κιλά ενώ κινείται με ταχύτητα 3.6 χλμ την ώρα.

Ενδιαφέρον νέο για το οποίο πληροφορηθήκαμε επίσης είναι ότι η Meta ιδρύει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για το Facebook για να διευκολύνει τους χρήστες της να λαμβάνουν υποστήριξη όταν τους αφαιρούνται λογαριασμοί ή οι αναρτήσεις τους. Από την αρχή, του Facebook, οι χρήστες δεν είχαν σχεδόν κανέναν τρόπο να επικοινωνήσουν με την εταιρία για αποφάσεις τιμωρίας που σχετίζονται με λογαριασμούς στην πλατφόρμα, δημοσιεύσεις ή για άλλα παρόμοια ζητήματα. Όλες οι διαδικασίες γίνονταν αυτοματοποιημένα μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

Κι επειδή σε αυτή την εκπομπή αγαπούν πολύ το περιβάλλον μας ταξίδεψαν στη Γερμανία παρουσιάζοντάς μας τον πρώτο στόλο τρένων στον κόσμο που τροφοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από υδρογόνο και δεν προορίζεται για εμπορική χρήση αλλά για μεταφορές επιβατών.

Δείτε εδώ το τρίτο επεισόδιο της εκπομπής COSMOTECH NEWS στο YouTube κανάλι της COSMOTE για να μάθετε αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα παραπάνω θέματα και για ακόμα περισσότερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης