Τα απόλυτα smartwatches για ένα καλοκαίρι γεμάτο αδρεναλίνη!

Τα απόλυτα smartwatches για ένα καλοκαίρι γεμάτο αδρεναλίνη!

Η Team Garmin Greece αναλαμβάνει δράση απολαμβάνοντας τη θάλασσα στο έπακρο σε μια εντυπωσιακή καμπάνια

Garmin_header
Sponsored Content

Διακοπές σημαίνει ελευθερία και διάθεση για εξερεύνηση νέων προορισμών και δραστηριοτήτων. Τώρα που το καλοκαίρι είναι στα καλύτερά του θέλουμε να αγγίξουμε τα όρια μας, να ζήσουμε καινούργιες εμπειρίες, γεμάτες δράση. Για όλους αυτούς τους λόγους αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι σύγχρονα αξεσουάρ κορυφαίας τεχνολογίας και υψηλής αντοχής.
Οι ιδανικοί σύντροφοι σε κάθε συναρπαστική περιπέτεια μας είναι τα Garmin Smartwatches! Αυτός είναι και ο λόγος που ο κόσμος των watersports ενώθηκε στη νέα τους εντυπωσιακή καμπάνια. Οι ιστιοπλόοι Παύλος Καγιαλής και Γιάννης Ορφανός συνάντησαν τους wind surfers Βύρωνα Κοκκαλάνη και Κατερίνα Δίβαρη καθώς και το νέο μέλος της ομάδας Baptiste Bourdoulous του Kiteboard, για να δοκιμάσουν τις αντοχές των Garmin Smartwatches.
Instinct2S_HR_3001_5122

DSCF5062
Βύρων Κοκκαλάνης-Windsurf

Ατελείωτη δράση χωρίς φόρτιση

Τα smartwatches Garmin θα σας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε. Οι εκδόσεις solar που φορτίζουν από τον ήλιο, αντέχουν ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες ενώ διαθέτουν πολλές και διαφορετικές επιλογές προφίλ, κατάλληλες για κάθε δραστηριότητα στη θάλασσα, από ιστιοπλοΐα και surf μέχρι καγιάκ και kiteboard.

Garmin Quatix 7 Kagialis Orfanos in Action
Κλείσιμο

GMB_3191
Παύλος Καγιαλής & Γιάννης Ορφανός-Ιστιοπλοΐα
Το εντυπωσιακό Instinct 2 Solar είναι το πρώτο Garmin smartwatch που με επαρκή έκθεση στον ήλιο δεν χρειάζεται ποτέ φόρτιση! Έχει ανθεκτικότητα 10 ΑΤΜ δηλαδή μπορείτε φορώντας το να κάνετε κατάδυση μέχρι και 100 μ. βάθος ενώ η στιβαρή του κατασκευή αντέχει στις πτώσεις και στα χτυπήματα των θαλάσσιων σπορ.

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, η Κατερίνα Δίβαρη και ο Baptiste Bourdoulous επιλέγουν το προφίλ Surf που είναι κατάλληλο για Surf, Windsurf και Kiteboard ώστε να έχουν στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή πληροφορίες για ταχύτητα, απόσταση, άλματα και δεδομένα παλίρροιας. Επιπλέον, η συμβατότητα με την εφαρμογή Surfline® επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει ακόμα το ύψος κύματος, τον άνεμο και την αξιολόγηση για σημεία surf.
DSCF5977
Κατερίνα Δίβαρη-Windsurf
Δαμάζοντας τα κύματα
Το quatix 7 είναι το ιδανικό smartwatch για τους λάτρεις της θάλασσας. Ο Παύλος Καγιαλής και ο Γιάννης Ορφανός δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν κάτι διαφορετικό για τον καρπό τους. Το quatix 7 διαθέτει ειδικά προφίλ για θαλάσσια σπορ όπως surf και kite, ξεχωριστό προφίλ για ταξίδι με σκάφος, ψάρεμα και αγωνιστική ιστιοπλοΐα και βέβαια όλα τα αγαπημένα προφίλ Garmin για προπόνηση εντός και εκτός νερού.

Με την εντυπωσιακή εμφάνιση, τις ασυναγώνιστες λειτουργίες αλλά και την επικοινωνία με τα Garmin ηλεκτρονικά στο σκάφος, η σειρά quatix είναι αφιερωμένη στη θάλασσα. Οι νέες εκδόσεις quatix 7 περιλαμβάνουν επιπλέον το quatix 7 Pro Sapphire με την εντυπωσιακή AMOLED οθόνη και το quatix 7x solar με αυτονομία που φτάνει τις 37 ημέρες.

DSCF5888
Baptiste Bourdoulous-Kitesurf

Riding the waves with Team Garmin Greece Short Version
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης