Πώς μπορεί ένα smartwatch να σου αλλάξει τη ζωή

Πώς μπορεί ένα smartwatch να σου αλλάξει τη ζωή

Στη νέα εποχή η καλή φυσική κατάσταση είναι προτεραιότητα. Τα καινούργια, κομψά wearables HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro όχι μόνο φροντίζουν για τη σωματική σου υγεία αλλά σου χαρίζουν τα απίθανα noise-cancelling ακουστικά FreeBuds 4i και FreeBuds Pro, με κάθε προπαραγγελία.

HEADER_OK
Sponsored Content

Σήμερα που επιλέγουμε να ζούμε μια ποιοτικότερη ζωή με κάθε τρόπο και εξελισσόμαστε ουσιαστικά μέσα από οτιδήποτε καλό κάνουμε στον εαυτό μας η τεχνολογία είναι ο πιο δυνατός μας σύμμαχος.

Φαντάσου ένα wearable που θα σε βοηθήσει να μάθεις καλύτερα το σώμα σου. Μια κομψή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας που αγκαλιάζει τον καρπό σου και είναι πάντα μαζί σου. Ακούει και καταγράφει τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου ανά πάσα στιγμή.

Και το καλύτερο; Φροντίζει συνεχώς να κρατάς τη φόρμα σου και να είσαι υγιής ανεβάζοντας την ενέργειά αλλά και τη διάθεσή σου. Είναι πραγματικότητα, και είναι ένα από τα νέα smartwatches – πολυτελή ρολόγια της HUAWEI Watch 3 Series, το HUAWEI Watch 3 και το HUAWEI Watch 3 Pro.
MKT_Galileo_lifestyle_shot_outdoor-B_EN_JPG_RGB_HQ_20210425
Ο προσωπικός σου wellness expert
Οι ανάγκες του καθενός μας είναι πολύ διαφορετικές, γι αυτό αξίζει να επιλέγουμε ό,τι μας ταιριάζει. Πώς όμως τα νέα HUAWEI Watch 3 σε οδηγούν βήμα βήμα στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου; Πάνω από 100 τρόποι προπόνησης, βελτιωμένη αλληλεπίδραση, ανεξάρτητη συνδεσιμότητα και διασύνδεση, δεκάδες ρυθμίσεις και σενάρια χρήσης είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά τους.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουν επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, όπως η καταγραφή παλμών και η παρακολούθηση ύπνου, ιδιαίτερα χρήσιμες για όσους ταλαιπωρούνται από στρες. Επίσης, ανιχνεύουν τις πτώσεις και εκπέμπουν παράλληλα σήμα SOS προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια σε ιδιαίτερες ομάδες χρηστών όπως για παράδειγμα οι ηλικιωμένοι.

Ακόμα, οι μπαταρίες πολύ μεγάλης διάρκειας με τις οποίες είναι εξοπλισμένα δίνουν απεριόριστη δυνατότητα χρήσης και αυτονομία ιδιαίτερα σε όσους έχουν έντονο καθημερινό πρόγραμμα και βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Πιο αναλυτικά, η λειτουργία του Watch 3 διαρκεί 3 ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode  και το Watch 3 Pro 5 ημέρες σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode. 
Κλείσιμο
MKT_Galileo_lifestyle_shot_relax-A_EN_JPG_RGB_HQ_20210426
O αισθητήρας θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας τους που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος αλλά και η υπενθύμιση πλυσίματος χεριών προσφέρουν απόλυτη προστασία σε ιδιαίτερες συνθήκες.

Επίσης, η σειρά HUAWEI Watch 3 έχει προεγκατεστημένο το AppGallery, όπου οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές τρίτων. Όι λάτρεις των ταξιδιών μπορούν να μετατρέψουν τη σειρά HUAWEI Watch 3 σε προσωπικό βοηθό τους και να δουν πληροφορίες για ταξί ή για δρομολόγια πλοίιων και αεροπλάνων σηκώνοντας απλά τον καρπό τους, γλιτώνοντας έτσι την ταλαιπωρία του να πρέπει να βγάλουν από την τσέπη ή την τσάντα τους το smartphone.
MKT_Galileo_lifestyle_shot_taxi-B_EN_JPG_RGB_HQ_20210506
Αισθητική από το μέλλον
Η σειρά HUAWEI Watch 3 ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στην υψηλή τεχνολογία και την πολυτέλεια. Το σώμα των ρολογιών είναι από στιλβωμένο ανοξείδωτο ατσάλι (Watch 3) και τιτάνιο (Watch 3 Pro) ενώ η οθόνη αποτελείται από 3D γυαλί και κρύσταλλο από ζαφείρι αντίστοιχα.

Είναι τα πρώτα smartwatches της HUAWEI που διαθέτουν περιστρεφόμενη 3D κορώνα με αισθητήρες αφής υψηλής ακρίβειας, που δίνουν απεριόριστες δυνατότητες στους χρήστες. Το νέο, εντυπωσιακό λειτουργικό σύστημα HarmonyOS μάλιστα παρουσιάζει τις εφαρμογές εκκίνησης σε grid απογειώνοντας την εμπειρία χρήσης.

Κι επειδή το στιλ είναι προσωπική υπόθεση και καθένας από μας είναι διαφορετικός η HUAWEI Watch 3 Series προσφέρει πολλές και διαφορετικές προσόψεις και λουράκια με εμπνευσμένα σχέδια και ιδιαίτερα υλικά.

watches_all

Η απόλυτη εμπειρία χρήσης επί δύο!
Προπαράγγειλε τώρα τα νέα smartwatch HUAWEI Watch 3 Series και κάνε αυτομάτως δικό σου άλλο ένα απίθανο HUAWEI wearable, ένα ζευγάρι true wireless bluetooth ακουστικά με Active Noise Cancellation! Με προπαραγγελίες έως και 20 Ιουλίου παίρνεις δώρο με κάθε HUAWEI Watch 3 τα FreeBuds 4i και με κάθε HUAWEI Watch 3 Pro τα FreeBuds Pro, ιδανικές επιλογές για να απογειώσεις την εμπειρία χρήσης!

ear_2

Κάνε τώρα την προπαραγγελία σου
To HUAWEI Watch 3 διατίθεται σε Active, Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas έως και 20 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds 4i.

To HUAWEI Watch 3 Pro διατίθεται σε Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas έως και 20 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds Pro.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei και ακολουθήστε την στα social media:
Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης