5G: Με τη δύναμη του μέλλοντος

5G: Με τη δύναμη του μέλλοντος

Mε τις ταχύτητες που προσφέρει το νέο δίκτυο 5G της WIND, μπορεί να υποστηριχθεί ταυτόχρονα η σύνδεση πολλών συσκευών με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα αλλά και ποιότητα εικόνας και ήχου

shutterstock_530514940
Sponsored Content

Tο δίκτυο 5G είναι ο ορισμός της επανάστασης στις τηλεπικοινωνίες. Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη, ολοκαίνουργια γενιά σύνδεσης κινητών συσκευών στο διαδίκτυο που προσφέρει συνδέσεις και ταχύτητες πιο αξιόπιστες και πιο γρήγορες από ποτέ. Για να μιλήσουμε με αριθμούς, το νέο 5G δίκτυο που ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα από την WIND, τον περασμένο μήνα, είναι πράγματι ασύλληπτα γρήγορο αφού οι ταχύτητές του μπορούν να ξεπεράσουν το 1Gbps. Σε συνθήκες ταυτόχρονης σύνδεσης διαφορετικών συσκευών μάλιστα η απόκριση δικτύου είναι αμεσότατη, χωρίς δηλαδή να «κολλάει» καμία από τις online δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε κοινό χρόνο.

Artboard_3__1_


Αθήνα-Θεσσαλονίκη: Εκεί που ξεκίνησε η «επανάσταση»
Κλείσιμο
Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν το δίκτυο με τις εντυπωσιακές ταχύτητες και την υψηλή ποιότητα ήρθε και στη χώρα μας. Οι άνθρωποι της WIND κατάφεραν με εντατική εργασία να αναπτύξουν το δίκτυο πέμπτης γενιάς 5G ώστε να είναι διαθέσιμο αρχικά σε συγκεκριμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ ήδη η διάθεσή του επεκτείνεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα.
Η αρχή έγινε στις 16 Δεκεμβρίου όταν δόθηκε το «πράσινο φως» στη WIND για την απόκτηση του φάσματος 5G. H WIND όλο αυτό το διάστημα εργαζόταν και συνεχίζει να εργάζεται εντατικά για την ανάπτυξη του 5G δικτύου της σε όλη τη χώρα. Από την πρώτη μέρας απόκτησης του 5G φάσματος όλοι οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου δικτύου αρκεί να έχουν πιστοποιημένη 5G συσκευή στο δίκτυο της WIND και να βρίσκονται σε περιοχή κάλυψης του δικτύου WIND 5G.

iStock-1209108554


Όλα στον υπερθετικό
Φαντάσου leveling χωρίς lag σε παράλληλη βίντεοκλήση με τους φίλους σου, υπό τους ήχους μιας live streaming συναυλίας της αγαπημένης σου μπάντας. Σκέψου ακόμα τις ταινίες που δε χορταίνεις να βλέπεις, μαζί με όλη η οικογένεια, αλλά και τη σειρά με την οποία έχεις φάει κόλλημα τον τελευταίο μήνα να σκάνε μπροστά σου σε ανάλυση 8K. Κρυστάλλινος ήχος, αψεγάδιαστη εικόνα, πολυδιάστατα εφέ. Με δύο λόγια ταχύτητα πάνω από 1Gbps. Και το καλύτερο; Όλα αυτά ταυτόχρονα, με τόσο καλή ποιότητα εικόνας και ήχου που θα είναι πραγματικά σαν να τα ζεις ολοζώντανα. Σαν να έχεις βουτήξει μέσα στην οθόνη σου και να έχεις τηλεμεταφερθεί ακαριαία, σε μια άλλη, νέα πραγματικότητα. Πώς; Με το δίκτυο 5G της WIND.

Θέλω κι εγώ 5G
Ζήσε τις ασύλληπτες ταχύτητες του 5G με απεριόριστα data και δώρο ένα 5G smartphone στα προγράμματα Wind One.
Για να το αποκτήσεις επισκέψου το wind.gr ή ένα κατάστημα WIND ή κάλεσε το 13800.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης