Η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα

Η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα

Premium σχεδιασμός, προγράμματα άθλησης και προπόνησης και εξελιγμένες δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και φυσικής άσκησης από το νέο smartwatch της Huawei

KENTRIKH-Creative-shots_Route-Back_EN_JPG
Κάποιες φορές οι επιθυμίες μας πραγματοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι χρειαζόμαστε μια συσκευή τελευταίας τεχνολογίας που να καλύπτει όλες τις ανάγκες μας για επικοινωνία, εργασία, ψυχαγωγία, παρακολούθηση υγείας, φυσική άσκηση και προπόνηση. Δηλαδή, ένα σύμπαν εξυπηρέτησης και διασυνδεσιμότητας με εύκολη αλληλεπίδραση και ευελιξία στη χρήση. Αυτή η συσκευή υπάρχει, είναι το ιδανικό gadget που φοριέται στον καρπό, και ονομάζεται Huawei Watch GT 2 Pro. Με στιβαρό σχεδιασμό και κατασκευασμένο με κορυφαία υλικά, υποστηρίζει πάνω από 100 προγράμματα προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων 17 επαγγελματικών λειτουργιών και 85 προσαρμοσμένων λειτουργιών, όπως Ski, Cross Country Ski, Snowboarding και Golf Driving Range. Ειδικά για εκείνους που τους αρέσουν οι υπαίθριες περιπέτειες, στο νέο ρολόι έχει προστεθεί μια επαγγελματική λειτουργία επιστροφής στην αρχική διαδρομή μέσω των οδηγιών πλοήγησης. Έτσι δεν θα υπάρχει ποτέ ο φόβος να χαθούμε!

Εξαιρετική εμφάνιση
To νέο Huawei Watch GT 2 Pro διαθέτει AMOLED οθόνη1.39’’, για καθαρή οπτική εμπειρία και εύκολη λειτουργία, με premium σχεδιασμό που εντυπωσιάζει (κρύσταλλο από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο, φιλική προς το δέρμα κεραμική πίσω επιφάνεια).

Το σύμπαν στο χέρι μας
Πέρα από την ελκυστική του εμφάνιση όμως, τα χαρακτηριστικά που το κάνουν αληθινά να ξεχωρίζει είναι οι εξελιγμένες δυνατότητές του που το μετατρέπουν σε πραγματικό σύμμαχο της υγείας σας, βοηθώντας μας να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.
FVTO-2



Άσκηση: Το Huawei Watch GT 2 Pro προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης (συμπεριλαμβανομένων και επαγγελματικών σπορ) διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση, ενώ είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2) έτσι ώστε να καταγράφουμε την φυσική μας κατάσταση 24 ώρες το 24ωρο.

Ψυχαγωγία: Με το νέο smartwatch της Huawei μπορούμε να λειτουργήσουμε τη φωτογραφική μηχανή του smartphone μας ή να αναπαράγουμε μουσική χρησιμοποιώντας το ρολόι ως music player, καθώς και να δεχτούμε κλήσεις αφού διαθέτει ηχείο.

Λειτουργία: Όσο για τη μπαταρία του, με διάρκεια ζωής μέχρι και 2 εβδομάδες, είναι βέβαιο πως δεν θα μας προδώσει ποτέ και εξάλλου το Huawei Watch GT 2 Pro είναι το πρώτο Huawei smartwatch που φορτίζεται ασύρματα, με τη φόρτιση να πραγματοποιείται τόσο γρήγορα που σε μόλις 5 λεπτά εξασφαλίζει 10 ώρες λειτουργίας. Επιπλέον, συνδέεται εύκολα με τα Freebuds Pro.

Ιnfo : Για όσους δεν πρόλαβαν τις προ παραγγελίες μην ανησυχείτε γιατί έως και τέλος Οκτωβρίου η καταπληκτική προσφορά συνεχίζεται καθώς με κάθε αγορά ενός GT2 Pro παίρνετε δώρο τα Huawei freebuds 3i
μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.
Κλείσιμο
FOTO-3



Huawei Month 
Τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν εδώ αφού στο πλαίσιο του “Huawei Month”, που θα διαρκέσει έως και τις 31 Οκτωβρίου στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της HUAWEI, οι μεγάλες εκπτώσεις συνεχίζονται σε περισσότερα προϊόντα: AG smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), λάπτοπ (MateBook D 14"), τάμπλετ (T3 2+16 LTE) και smartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH), ενώ παράλληλα προσφέρεται μεγάλο πακέτο προνομίων μέσω του Application Gallery, σε συνεργασία με τους παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης