Μιχάλης Ζαμπίδης: «Η φοβία μου είναι να μην αποτύχω στους ρόλους που έχω πάνω μου, ως πατέρας και ως σύζυγος»

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Η φοβία μου είναι να μην αποτύχω στους ρόλους που έχω πάνω μου, ως πατέρας και ως σύζυγος»

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τις κόρες μου είναι ότι με πολύ λίγα πράγματα είναι ευτυχισμένες» δήλωσε ο πρώην kick-boxer

mixalis_zabidis
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε για τη ζωή του ως σύζυγος και για τα δίδυμα κοριτσάκια του, ανάμεσα σε άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

«Δεν έχω δει μεγάλες αλλαγές μετά τον γάμο, με την σύζυγό μου ζούσαμε μαζί και πριν παντρευτούμε. Τα προγράμματά μας είναι απαιτητικά, και τώρα γίνανε ακόμη πιο απαιτητικά με τα δίδυμα. Έχουμε καλή επικοινωνία με την Μαρία, με τα πάνω και τα κάτω μας. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι η αγάπη, το δέσιμο και το κίνητρο να μπορείς να δίνεις το 100% στην οικογένειά σου», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvvcuptllfxl)

«Αντιλαμβάνεται ότι είμαστε ομάδα, δηλαδή παρέα και ότι ο ένας κάνει αυτά ο άλλος αυτά και στο τέλος όλα για την οικογένεια. Κοιτάζω βέβαια καρέ-καρέ να είμαι κοντά στα παιδιά και να βλέπω το μεγάλωμα γιατί κάθε βδομάδα είναι διαφορετικά» συμπλήρωσε ο πρώην μποξέρ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τις κόρες μου είναι ότι με πολύ λίγα πράγματα είναι τόσο ευτυχισμένες. Με ένα στρογγυλό πραγματάκι που φωτίζει όταν το κουνάς, με ένα χαρτάκι στο οποίο μπορούν να ζωγραφίσουν πάνω. Τα παιδιά χρειάζονται προσοχή, αγάπη και δύο πράγματα. Αυτό με κάνει να προβληματίζομαι ευχάριστα».

«Η φοβία μου είναι να μην αποτύχω στους ρόλους που έχω πάνω μου, ως πατέρας και ως σύζυγος. Θέλω να κάνω το μέγιστο και να φέρνω τα καλύτερα σενάρια στους ανθρώπους που περιμένουν από εμένα», είπε σχετικά με τους φόβους που έχει.

Ενώ, τέλος σχολίασε για τα «πάθη» του: «Αθώα πάθη μου είναι τα σουβλάκια και το γλυκό που τρώω την Κυριακή».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης