Ίβκοβιτς: «Μία νίκη ήταν μόνο και τίποτε άλλο»

Ίβκοβιτς: «Μία νίκη ήταν μόνο και τίποτε άλλο»

Η διαχείριση της νίκης επί των πρασίνων στο ΟΑΚΑ είναι το μεγάλο στοίχημα για τους ερυθρόλευκους.

Κινδύνευσε σε πτήση η Εθνική Σερβίας!
Η διαχείριση της νίκης επί των πρασίνων στο ΟΑΚΑ είναι το μεγάλο στοίχημα για τους ερυθρόλευκους. Οι βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος μπήκαν, όμως ο δρόμος είναι μακρύς. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προσγείωσε αμέσως τους παίκτες. «Ήταν απλώς μία νίκη πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε» είπε ο Σέρβος κόουτς που γνωρίζει πολύ καλά ότι μετά από τέτοιες μεγάλες νίκες υπάρχει ο κίνδυνος του αποπροσανατολισμού.

Ο κόουτς εξήγησε στους παίκτες πως δεν έγινε τίποτα απολύτως με μία νίκη επί των πρασίνων και για τον λόγο αυτό η χθεσινή προπόνηση έγινε σαν να μην είχε γίνει ντέρμπι. Η νίκη πρέπει να χρησιμοποιηθεί σωστά, ώστε η ομάδα να πάρει ανάσες και να ανέβει ψυχολογικά, να πιστέψει στις δυνάμεις της και να έρθουν πιο κοντά διοίκηση, προπονητές και παίκτες.

Ο κόσμος ζεστάθηκε και ήρθε κοντά στην ομάδα. Η ερυθρόλευκη διοίκηση περιμένει την προσεχή Πέμπτη στο παιχνίδι κόντρα στην Φερνερμπαχτσέ, το ΣΕΦ να είναι γεμάτο στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειες γα το Final Four.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης