Η Εθνική Ελλάδας έμεινε χωρίς φιλικά και προετοιμασία

Η Εθνική Ελλάδας έμεινε χωρίς φιλικά και προετοιμασία

Αλλαγή πλάνων έχει προκύψει στην Εθνική λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού  αφού αναβλήθηκαν τα φιλικά που είχε προγραμματίσει για το προσεχές διάστημα

john-fant-sip-ellada
Άνω κάτω έχει γίνει το πρόγραμμα που είχε καταστρώσει ο Τζον Φαντ Σιπ για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ, όπως αναφέρει η LiveSport.

Τα σχέδια του ομοσπονδιακού τεχνικού ανατράπηκαν πλήρως, λόγω του κορωνοϊού, καθώς οδήγησε σε αναβολή τα φιλικά με Μεξικό και Κόστα Ρίκα που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στις ΗΠΑ, καθώς και το φιλικό παιχνίδι με την Ολλανδία.

Επόμενες επίσημες υποχρεώσεις για το γαλανόλευκο σύνολο είναι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει Σλοβενία και Κόσοβο για το Nations League.

Για αυτά τα παιχνίδια ο Φαντ Σιπ θα σχεδιάσει εκ νέου το πλάνο του, ώστε η Εθνική να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη να διεκδικήσει την επιστροφή της στις μεγάλες διοργανώσεις.

Κλείσιμο
Ωστόσο, σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της έδρας, αφού αυτή τη στιγμή μοναδική λύση αποτελεί το ΟΑΚΑ, γήπεδο που δεν επιθυμούν οι διεθνείς.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

Τσιτσιπάς: Η σημαία μου δίνει κίνητρο, ώθηση και λόγο στο να θέλω να αποδείξω τις αξίες μου σαν Έλληνας

Μαρτίνς: Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας, θα ήθελα να ευχηθώ στους Έλληνες Χρόνια Πολλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης