Κορωνοϊός: Προπόνηση στην ΑΕΚ μέσω Skype

Κορωνοϊός: Προπόνηση στην ΑΕΚ μέσω Skype

Ο γυμναστής της Ένωσης Τζόρτζιο Ουρμπάνο μαζί με τον αναλυτή Κυριάκο Κωνσταντινίδη δημιούργησαν online πρόγραμμα και δούλεψαν με όλους τους παίκτες

ΑΕΚ_SKYPE
Δουλειά και προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχε το πρόγραμμα σήμερα το πρωί. «Μα πώς έγινε αυτό από τη στιγμή που δεν πάνε Σπάτα;», είναι η δικαιολογημένη ερώτηση όλων.

Λόγω του κορωνοϊού όλοι έχουν αλλάξει την καθημερινότητά τους και ψάχνουν τρόπους για να λύσουν τα επαγγελματικά προβλήματα που προκύπτουν από την ανάγκη να μένουμε σπίτι μας όλοι. Έτσι και στην ΑΕΚ... Ο γυμναστής Τζόρτζιο Ουρμπάνο και ο αναλυτής Κυριάκος Κωνσταντινίδης έψαξαν και βρήκαν τη λύση!

Ποια ήταν αυτή (σ.σ.: η λύση); Προπόνηση μέσω Skype! Σε ειδική πλατφόρμα που οργάνωσε ο Τζόρτζιο Ουρμπάνο με πρόγραμμα που είχαν τη δυνατότητα και τελικά «κατέβασαν» όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, προπονήθηκαν για 30-40 λεπτά απο τα σπίτια τους, βλέποντας online τον Τζόρτζιο Ουρμπάνο να δίνει κανονικά τις οδηγίες και τα παραγγέλματά του...
Όπως προέκυψε από το ουσιαστικό αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε αυτό θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση. Μετά την πρώτη πειραματική εφαρμογή, όπως ενημέρωσε σχετικά η ΑΕΚ,  εξετάζεται και το ενδεχόμενο από αύριο μήπως οργανωθεί σε μικρότερα γκρουπ για να υπάρχει καλύτερος έλεγχος.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Σχέδιο λειτουργίας με προσωπικό ασφαλείας σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ

Κορωνοϊός - Δημόσιο: Εργασία εξ αποστάσεως ή σε δύο βάρδιες - Με ραντεβού το κοινό

Κορωνοϊός στην Ευρώπη: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί η έλλειψη φαρμάκων» λέει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης