Κορωνοϊός, Τουρκία: Φαλκάο και Ομπι-Μίκελ αρνούνται να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα
Το τουρκικό πρωτάθλημα δεν έχει διακοπεί λόγω του κορωνοϊού και οι διάσημοι παίκτες του ζητούν να σταματήσουν τα παιχνίδια, καθώς όπως δηλώνουν προέχει η δημόσια υγεία
Η Τουρκία ως κυβέρνηση και ως ποδόσφαιρο, έχει κρατήσει απαράδεκτα ανόητη στάση σε όλη την ιστορία με τον κορωνοϊό. Ένα από τα πολύ σοβαρά λάθη που εξακολουθεί να κάνει, είναι ότι δεν έχει διακόψει την αθλητική δραστηριότητα, με συνέπεια αρκετοί παίκτες να εκδηλώνουν την αντίθεσή τους, όπως ο Ραδαμέλ Φαλκάο (Μπεσίκτας) και Τζον Ομπι-Μίκελ (Μπουγιουκσεχίρ), με τον δεύτερο να γράφει στο Instagram αναφορικά με τον Covid-19:
«Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το ποδόσφαιρο. Δεν αισθάνομαι άνετα και δεν θέλω να παίξω ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση. Σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή άπαντες θα πρέπει να μείνουν σπίτι. Η σεζόν πρέπει να σταματήσει, από την στιγμή που ο πλανήτης αντιμετωπίζει τόσο ταραχώδεις εποχές».
Από κάτω, μεταξύ όσων απάντησαν, ήταν και ο Φαλκάο, ο οποίος πρόσθεσε: «Εχεις δίκιο, Τζον. Η ζωή είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.