Champions League: Λειψία και Αταλάντα σφραγίζουν εισιτήρια απέναντι σε Τότεναμ και Βαλένθια

Champions League: Λειψία και Αταλάντα σφραγίζουν εισιτήρια απέναντι σε Τότεναμ και Βαλένθια

Champions League: Η Λειψία υποδέχεται την Τότεναμ (22:00, COSMOTE Sport 1) έχοντας κερδίσει το πρώτο ματς στο Λονδίνο - Η Βαλένθια υποδέχεται την Αταλάντα στο άδειο «Μεστάγια» με «προίκα» το 4-1 της Ιταλίας (22:00, COSMOTE Sport 2)

lipsia-totenam-champions-league
Σφραγίζονται σήμερα το βράδυ τα δύο πρώτα εισιτήρια για τους «8» του Champions League με τη Λειψία και την Αταλάντα να έχουν σαφές προβάδισμα απέναντι σε Τότεναμ και Βαλένθια αντίστοιχα μετά τα πρώτα ματς στις 20 Φεβρουαρίου.

Η Λειψία έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Τότεναμ με το 1-0 στο Λονδίνο προ τριών εβδομάδων. Όμως ποιος μπορεί να ξεγράψει την ομάδα που πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League;

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες στην Bundesliga, που τους έριξαν στην τρίτη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν υπολογίζει στον τραυματία Όρμπαν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Καμπλ, Κονατέ, αλλά και ο σκόρερ του πρώτου αγώνα, Τίμο Βέρνερ, που πάντως μάλλον θα αγωνιστεί.

Στον αντίποδα, η Τότεναμ συμπλήρωσε πέντε σερί ματς δίχως νίκη και έχει υποχωρήσει όγδοη στην Premier League, ενώ ο αποκλεισμός από τη Νόριτς στο Κύπελλο φαίνεται πως θα την κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο χωρίς τίτλο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα, καθώς εκτός πλάνων πέρα από τους συνήθεις Κέιν και Σον είναι επίσης οι Ντέιβις, Μπέργκβαϊν και Φόιτ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε.

Λειψία (Νάγκελσμαν): Γκουλάσι, Κλόστερμαν, Ουπαμεκάνο, Χάλστενμπεργκ, Άνταμς, Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Ανχελίνιο, Βέρνερ, Σικ, Ενκούνκου.

Τότεναμ (Μουρίνιο): Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Γουίνκς, Λο Σέλσο, Λαμέλα, Μόουρα, Άλι.

Βαλένθια-Αταλάντα: «Βουνό» για τους γηπεδούχους

Ευκαιρία να γράψει ιστορία έχει η Αταλάντα, που με «προίκα» το 4-1 του πρώτου αγώνα αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο άδειο λόγω… κορωνοϊού «Μεστάγια» στη ρεβάνς των «16» του Champions League (22:00, COSMOTE Sport 2).

Κλείσιμο
Η Βαλένθια δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι μετρώντας μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια τους και έχουν υποχωρήσει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Ο Άλμπερτ Θελάδες πέρα από την απουσία του κόσμου έχει να αντιμετωπίσει και αυτές των τραυματιών Γκαράι, Μάξι Γκόμες, Πιτσίνι, Βαγέχο, Μανγκαλά και Κόστα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Γκαμπριέλ.

Η Αταλάντα, απεναντίας, είναι σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις σερί νίκες και είναι τέταρτη στη Serie A. Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Αλίν Χατεγκάν. Στο όριο καρτών για τους γηπεδούχους είναι ο Βας και για τους φιλοξενούμενους οι Ντε Ρόον, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ και Ίλιτσιτς.

Βαλένθια (Θελάδες): Σίλεσεν, Γκαζιά, Ντιακαμπί, Κοκλέν, Βας, Γκουέδες, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Φεράν, Ροδρίγο, Γκαμέιρο.

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Γκολίνι, Παλομίνο, Καλντάρα, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Γκόσενς, Γκόμεζ, Ίλιτσιτς, Σαπάτα.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

Champions League, Αταλάντα-Βαλένθια 4-1: Πάρτι πρόκρισης από τους απίθανους Ιταλούς

Champions League, Τότεναμ-Λειψία 0-1: Οι Γερμανοί άλωσαν το Λονδίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης