Bundesliga, Μπάγερν-Σάλκε 5-0: Θέαμα και μια ανάσα από την κορυφή - Δείτε όλα τα γκολ

Bundesliga, Μπάγερν-Σάλκε 5-0: Θέαμα και μια ανάσα από την κορυφή - Δείτε όλα τα γκολ

Η Μπάγερν ήταν εξαιρετική στο 5-0 επί της Σάλκε, από την οποία δεν χάνει από το 2010 (16-3-0) και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή

MONAXOOOY
Η Λειψία είχε ηττηθεί νωρίτερα. Αυτό ήταν το ένα προαπαιτούμενο. Το δεύτερο είχε να κάνει με τη δική της διάθεση. Και η Μπάγερν είχε κέφια απέναντι στη Σάλκε, καθαρίζοντάς την εμφατικά. Το 5-0 έστειλε τους Βαυαρούς στο -1 από την κορυφή και τους κατέστησε ξανά μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και αυτής της Μπουντεσλίγκα.

Την αρχή έκανε ως συνήθως ο Λεβαντόφσκι (6'), ο οποίος έχει βάλει 13 γκολ σε εννέα διαδοχικά ματς απέναντι στους Βασιλικούς Μπλε (σ.σ.: μόνο ο θρυλικός Κλάους Φίσερ έχει κάτι αντίστοιχο στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα). Ο Μίλερ (45'+2') έβαλε το 100ό του στην “Αλιάντς Αρένα”, ο Γκορέτσκα βρήκε δίχτυα με αεροπλανικό βολ πλανέ (50') και ο Τιάγκο (58') έκανε το καρέ των γηπεδούχων. Τα πέντε έκλεισαν στο 89', με τον Σούμπερτ να κάνει λάθος και να στέλνει στην εστία του το σουτ του Γκνάμπρι.

Μπάγερν (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Παβάρ, Κίμιχ, Τιάγκο (62' Κουτίνιο), Ντέιβις, Γκορέτσκα (78' Τολισό), Πέρισιτς (68' Γκνάμπρι), Μίλερ, Λεβαντόφσκι
Σάλκε (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Σούμπερτ, Οτσίπκα, Νάσταζιτς, Κένι (80' ΜακΚένι), Καμπάκ, Καλιτζούρι, Γκρέγκοριτς (57' Κουτουτσού), Μασκαρέλ, Ζέρνταρ Χαρίτ, Ματόντο (57' Μπουζελάμπ).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης