Σερτζίνο Ντιστ: Ο Αμερικανός μπακ του Άγιαξ έφυγε από το Κατάρ λόγω... Ιράν

Σερτζίνο Ντιστ: Ο Αμερικανός μπακ του Άγιαξ έφυγε από το Κατάρ λόγω... Ιράν

Ο νεαρός αμυντικός μετά την ένταση που προέκυψε στις σχέσεις ΗΠΑ-Ιράν, λόγω της δολοφονίας του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, ζήτησε και πήρε άδεια από τον Αίαντα προκειμένου να αποχωρήσει από το προπονητικό καμπ της Ολλανδικής ομάδας στη Ντόχα

Dest
Η κρίση που ξέσπασε μετά τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί από τις ΗΠΑ έχει συνέπειες και στον αθλητισμό.

Αρχικά αυτή που την πλήρωσε ήταν η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών που είχε προγραμματίσει να βρεθεί στη Ντόχα του Κατάρ από τις 5 έως τις 25 Ιανουαρίου (προκειμένου να έχει μια πρώτη επαφή με τις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022), αλλά μετά την ένταση που προέκυψε ανέβαλλε το ταξίδι της στο Εμιράτο.

Εκεί όμως βρέθηκε με την ομάδα του Άγιαξ για μίνι προετοιμασία ο, διεθνής με τις ΗΠΑ δεξιός οπισθοφύλακας Σερτζίνο Ντιστ, ο οποίος όμως μετά από δύο ημέρες ζήτησε να επιστρέψει στο Άμστερνταμ.

«Ο Σερτζίνο ζήτησε να αποχωρήσει από το προπονητικό καμπ γιατί δεν αισθανόταν άνετα. Ο Άγιαξ κατανόησε το αίτημα του και το έκανε αποδεκτό», ανέφερε στην ανακοίνωση του ο ολλανδικός σύλλογος με τον Ντιστ να έχει ήδη αναχωρήσει από τη Ντόχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης