Ο Παναθηναϊκός ψάχνει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το πρώτο βήμα για τους «8» στο Κύπελλο Ελλαδας

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το πρώτο βήμα για τους «8» στο Κύπελλο Ελλαδας

Σκορ πρόκρισης ψάχνει σήμερα (19:15, Cosmote Sport 1) στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον τοπικό ΠΑΣ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

pao-kyp
Στην άκρη καλείται να αφήσει ο Παναθηναϊκός τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, καθώς σήμερα παίζει με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (19:15, Cosmote Sport 1).

Άλλωστε, η κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου αποτελεί στόχο του «τριφυλλιού», όπως έχουν δηλώσει αρκετές φορές οι ποδοσφαιριστές του και μένει αυτό να φανεί στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων».

Ο Γιώργος Δώνης, από τη πλευρά του, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να νικήσουν και να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν για τα Γιάννενα χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες (Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ και Μακέντα) και ο Έλληνας τεχνικός θα ανακατέψει την τράπουλα με στόχο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολάκη, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα και Χατζηθεοδωρίδη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Νούνες και ο Δώνης, με τον Κολοβό και τον Χατζηγιοβάνη στα πλάγια. Ο Μπουζούκης θα παίξει σε ελεύθερο ρόλο και ο Περέα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης