ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Παπάζογλου

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Παπάζογλου

Ο 31χρονος φορ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021

043_04796366
Σε μία κίνηση πρώτης γραμμής προέβη η ΑΕΛ, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου. Ο 31χρονος φορ αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στη ρουμανική Βολουντάρι (11/1) και επαναπατρίστηκε για χάρη των «βυσσινί» μετά από 4,5 χρόνια. Ηταν τότε που έφυγε από τον Ατρόμητο και κατά σειρά αγωνίστηκε σε Κορτράικ, Ρόντα, Ααλεσουντ, Χάποελ Χάιφα, Ντιναμό Βουκουρεστίου και Βολουντάτι.

Με θητεία στην Ελλάδα σε Αρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα, ΟΦΗ και τους περιστεριώτες, μετρά 148 εμφανίσεις και 26 γκολ στη μεγάλη κατηγορία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου με ελεύθερη μεταγραφή από τη ρουμανική Βολουντάρι.
Ο Θανάσης Παπάζογλου είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,95, είναι πολύ γρήγορος για τον σωματότυπο του και έχει κάνει μέχρι σήμερα πολύ μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στη θέση του σέντερ φορ.

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και στο εξωτερικό στις Κόρτραϊκ, Ρόντα Άλεσουντ, Χάποελ Χάιφα, Ντιναμό Βουκουρεστίου (μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι) και μέχρι τις 21/12/2019 στη ρουμανική Βολουντάρι από όπου μεταγράφηκε σήμερα στην ομάδα μας.
Ο Θανάσης Παπάζογλου υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο και ήταν προσωπική επιλογή του κ. Γρηγορίου, ο οποίος απέρριψε τις μεταγραφές ενός Ιρανού ποδοσφαιριστού και του πρώην ποδοσφαιριστού του Πλατανιά Μπιανκόνι, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι στο πρωτάθλημα της Football League πετυχαίνοντας και 16 γκολ.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης