«Καίγεται» για στόπερ και μέσο η ΑΕΚ

«Καίγεται» για στόπερ και μέσο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει βάλει προτεραιότητες για την ενίσχυσή της τον Ιανουάριο.

aek_ar
Ο Ιανουάριος μπήκε και είναι ένας κρίσιμος μήνας για την ΑΕΚ, καθώς απαιτείται να ενισχυθεί στοχευμένα, σε συγκεκριμένες θέσεις όπου διαπιστωμένα «πονάει».

Ο Μάσιμο Καρέρα αλλά και ο Ίλια Ίβιτς έχουν βάλει ως προτεραιότητα την απόκτηση στόπερ και μέσου. Για τη μεν πρώτη θέση ο ορίζοντας δεν αφορά μόνο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν αλλά και την επόμενη, καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι πιθανό ακόμη και να αποσυρθεί, ενώ λήγει και ο δανεισμός του Όγκνιεν Βράνιες. Η περίπτωση του Φεντερίκο Μπάρμπα είναι αυτή που έχουν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι», αλλά υπάρχει στασιμότητα στη διακοπή του δανεισμού του από την Βαγιαδολίδ και εν συνεχεία θα πρέπει να συμφωνηθεί ο δανεισμός με την Κιέβο Βερόνα για ενάμιση χρόνο. Αν δεν βρεθεί φόρμουλα για να αποκτηθεί ο 26χρονος Ιταλός άμεσα, δηλαδή μέσα στις πρώτες 4-5 μέρες του μήνα, η «Ένωση» θα στραφεί στις εναλλακτικές που έχει ήδη στα υπόψη ο Ίλια Ίβιτς.

Για την θέση του μέσου είναι ίσως ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη η απόκτηση παίκτη, καθώς μετά τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου, που θα επιστρέψει το νωρίτερο σε δύο μήνες, αλλά και με τον παραγκωνισμό του Σιμάο που είναι προς αποχώρηση, ο Μάσιμο Καρέρα έχει απομείνει μόνο με τους Σιμόες και Κρίστισιτς διαθέσιμους.

Η ΑΕΚ ψάχνεται και για έναν παίκτη που θα παίζει τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά αυτή η μεταγραφή είναι σε τρίτο πλάνο. Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως αν παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία θα την αφήσουν να πάει χαμένη.


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης