Premier League: Φρένο στo Nόριτς η Τότεναμ, ασταμάτητη η Λέστερ - Δείτε όλα τα γκολ

Premier League: Φρένο στo Nόριτς η Τότεναμ, ασταμάτητη η Λέστερ - Δείτε όλα τα γκολ

H Τότεναμ τα βρήκε σκούρα στο Carrow Road, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην ουραγό Νόριτς κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την τετράδα -  Μεγάλη νίκη η Λέστερ που παραμένει μόνη δεύτερη για την 20η αγωνιστική της Premier League

TOTNOR
Δεν χάρηκε κανείς

Η Νόριτς προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε από ισάριθμες στημένες φάσεις της Τότεναμ για το τελικό 2-2. Παρέμειναν τελευταία τα «καναρίνια», δεν κατάφεραν να πατήσουν τετράδα τα «σπιρούνια».

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν στο «Carrow Road» Νόριτς και Τότεναμ, σε ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ευχαριστημένη καμία από τις δύο ομάδες, αφού αμφότερες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη.

Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν στο 19΄ με τον Βράνσιτς και θα μπορούσαν να πάνε με δύο γκολ διαφορά στην ανάπαυλα, αν δεν ακυρωνόταν στο 32΄ γκολ του Πούκι ως οφσάιντ. Τα «σπιρούνια» έφτασαν στην ισοφάριση στο 55΄ με φάουλ του Έρικσεν (1-1), αλλά μετά από έξι λεπτά (61΄) ένα αυτογκόλ του Οριέ έβαλε ξανά μπροστά τη Νόριτς (2-1). Η πίεση των «σπιρουνιών» έφερε την ισοφάριση με πέναλτι του Κέιν στο 81΄ (2-2), σκορ που παρέμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Έπιασε τη Γουλβς στην 5η θέση η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο με 30 βαθμούς, ενώ η Νόριτς παρέμεινε ουραγός με 13 βαθμούς.


Δεν... χαμπαριάζει η Λέστερ!

Κλείσιμο
Λίγες ημέρες μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ, η Λέστερ έβγαλε αντίδραση και παρότι παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, πέρασε από την έδρα της Γουέστ Χαμ που... παραπαίει (1-2).

Λίγες ημέρες μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ, η καλοδουλεμένη ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να περάσει από την έδρα της Γουέστ Χαμ με 2-1, παραμένοντας μόνη δεύτερη. Την ίδια ώρα, τα «σφυριά» συνεχίζουν να... παραπαίουν και να προβληματίζουν με την τραγική τους εικόνα τη φετινή σεζόν.

Με τους καλύτερους οιωνούς θα μπορούσε να ξεκινήσει το ματς για την Λέστερ αλλά ο Φαμπιάνσκι στο 10ο λεπτό έβγαλε το πέναλτι του Γκρέι. Αυτό δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους που συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Αγιόθε Πέρεθ έκανε το γύρισμα με το κεφάλι από την τελική γραμμή και με τον ίδιο τρόπο ο Ιεανάτσο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (39’). Η χαρά των παικτών της Λέστερ, όμως, δεν κράτησε ούτε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους αφού με τη συμπλήρωση 45 λεπτών ο Φορνάλ με ωραίο πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, νίκησε τον Σμάιχελ για το 1-1.

Το... ρευστό αυτό σκορ έδωσε στο παιχνίδι έναν τρελό ρυθμό στο δεύτερο μέρος αλλά και πάλι η Λέστερ ήταν αυτή που βρήκε πρώτη το γκολ και πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Αγιόθε Πέρεθ να δημιουργεί ξανά το γκολ και τον Γκρέι να παίρνει την εκδίκησή του από τον Φαμπιάνσκι για το πέναλτι που του έπιασε στο πρώτο μέρος. Η Λέστερ κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το φινάλε και τελικά να παίρνει το τρίποντο που την κρατάει μόνη δεύτερη στην βαθμολογία.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης