ΠΑΟΚ: Μετρά αντίστροφα για τη μάχη στο Αγρίνιο

ΠΑΟΚ: Μετρά αντίστροφα για τη μάχη στο Αγρίνιο

Αφιερωμένη στην τακτική ήταν η προτελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, το πρωί της Παρασκευής (13/12), πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό

4970913
Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς εκτός από τους Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ, έχει διαθέσιμους όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι της Κυριακής (15/12) στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι στο Αγρίνιο φτάνει στο τέλος της. Η προετοιμασία της ομάδας για τη μάχη κόντρα στον Παναιτωλικό κορυφώθηκε το πρωί της Παρασκευής (13.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο επικεντρώνονται στον επικείμενο αγώνα. Η προπόνηση της Παρασκευής (13.12) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με τον Παναιτωλικό, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδι στο φινάλε.

Εκτός κανονικού προγράμματος έμειναν οι Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ, που δίνουν τον δικό τους αγώνα για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Το Σάββατο (14.12) το αγωνιστικό τμήμα θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αγρίνιο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης