Champions League: Με Μποάκι έρχεται στην Αθήνα ο Ερυθρός Αστέρας

Champions League: Με Μποάκι έρχεται στην Αθήνα ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Γκανέζος φορ και πρώτος σκόρερ του Ερυθρού Αστέρα δεν βρισκόταν αρχικά στην αποστολή, ωστόσο προστέθηκε λίγη ώρα αργότερα

asteras
Αν και αρχικά ο Ερυθρός Αστέρας είχε ανακοινώσει αποστολή 19 παικτών χωρίς τον πρώτο σκόρερ του, Ρίτσμοντ Μποάκι για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, λίγη ώρα μετά προστέθηκε στη λίστα!

Ο Γκανέζος φορ, πρώτος σκόρερ της πρωταθλήτριας Σερβίας στην Ευρώπη φέτος με τέσσερα γκολ (τα τρία στα προκριματικά), προέρχεται από τραυματισμό και πιθανότατα θα είναι στον πάγκο, με τον Πορτογάλο Τομανέ να παίρνει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης.

Έτσι μοναδική σίγουρη απουσία για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι αυτή του κεντρικού μέσου Ντούσαν Γιόβαντσιτς, που έπαιξε βασικός στο τελευταίο ματς με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (3-1). Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Μίλος Βούλιτς.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Μίλαν Μπόριαν, Ζόραν Πόποβιτς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Νεμάνια Μιλούνοβιτς, Ράντοβαν Πάβκοφ, Μίλος Ντέγκενεκ, Σαντάνα Ζάντερ, Μίλαν Ρόντιτς, Μίλος Βούλιτς, Χοσέ Κάνιας, Νιέγκος Πέτροβιτς, Μίρκο Ίβανιτς, Βέλικο Σίμιτς, Ματέο Γκαρσία, Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα, Αλέξα Βουκάνοβιτς, Μάρκο Μάριν, Μίλαν Πάβκοφ, Τομανέ.

Πηγή: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης