Ο Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 30 και οι Μπακς συνέχισαν το σερί νικών

Ο Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 30 και οι Μπακς συνέχισαν το σερί νικών

Μεγάλο παιχνίδι στο Μιλγουόκι με τους Μπακς να δυσκολεύονται αλλά να κερδίζουν τους Χοκς με 111-102, έχοντας και πάλι ως πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε 30 πόντους και 10 ριμπάουντ

ante-n1
Την επέλασή τους και στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζουν οι Μπακς.

Τα... ελάφια μπορεί να δυσκολεύτηκαν περισσότερο από όσο θα περίμεναν, ωστόσο ξεπέρασαν το εμπόδιο των Χοκς επικρατώντας με 111-102.

Μια νίκη που όπως αναφέραμε μόνο εύκολα δεν ήρθε, παρότι στο τέλος της πρώτης περιόδου όλα έδειχναν ιδανικά οι γηπεδούχοι. Οι... πράσινοι στο 15-17 έκαναν ένα σερί 18-0 και έκλεισαν την περίοδο στο 33-17, αλλά εκεί που όλοι νόμιζαν πως το ματς τελείωσε τα... γεράκια όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά πέρασαν και μπροστά.

Οι Μπακς ωστόσο μπροστά στο φάσμα μιας ήττας εντελώς εκτός προγράμματος, σοβαρεύτηκαν και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη.

Πρώτος σκόρερ για ακόμα μία φορά ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα φόργουορντ να φτάνει τους 30 πόντους έχοντας και 10 ριμπάουντ, ωστόσο ήταν τρομερά άστοχος στις βολές με μόλις 5/13. Τον Γιάννη ακολούθησαν οι Μίντλετον με 16 που επέστρεψε από τραυματισμό και Ιλιασόβα με 13.

Κλείσιμο


Για τους ηττημένους που πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν στο τέλος να πάρουν κάτι από το ματς, ο Πάρκερ κόντρα στην πρώην ομάδα του είχε 33 και ο Γιανγκ 29.

Milwaukee Bucks vs  Atlanta Hawks - Full Game Highlights | November 25, 2019-20 NBA Season


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης