Κύπελλο μπάσκετ: Το «τρένο» του Διαγόρα εκτροχίασε και τον ΠΑΟΚ

Κύπελλο μπάσκετ: Το «τρένο» του Διαγόρα εκτροχίασε και τον ΠΑΟΚ

Ενας καταπληκτικός Διαγόρας Δρυοπιδέων συνέχισε τις εκπλήξεις στο φετινό Κύπελλο μπάσκετ, διέλυσε 81-66 τον τραγικό ΠΑΟΚ στο Αιγάλεω και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά για πρώτη φορά

παοκκκκ
Ενας καταπληκτικός Διαγόρας Δρυοπιδέων συνέχισε τις εκπλήξεις στο φετινό Κύπελλο μπάσκετ, διέλυσε 81-66 τον τραγικό ΠΑΟΚ στο Αιγάλεω και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά για πρώτη φορά.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε πολλές λύσεις και προηγήθηκε 7-0 στην αρχή της αναμέτρησης, όντας πιο έμπειρος από τους γηπεδούχους που ήταν ξαφνιασμένοι, όπως και λόγω της υπεροχής στα ριμπάουντ. Ο Λιακόπουλος πρωταγωνίστησε σε ένα σερί 7-0 του Διαγόρα που ισοφάρισε το ματς. Ο ΠΑΟΚ βρήκε τις λύσεις από ρακέτα και περιφέρεια και προηγήθηκε με 14-7 και 16-9 και ο Μαργαρίτης έφερε το 12-17. Ο Διαγόρας με πρωταγωνιστή τον Πετροδημόπουλο βρήκε τις λύσεις και προηγήθηκε 18-17 και ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο στο 21-18.

Οι παίκτες του Διαγόρα έβρισκαν τις λύσεις μέσα στο καλάθι και διατηρούσαν το +3 με +5 στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Οι παίκτες του Κώστα Χαραλαμπίδη ήταν άστοχοι στα δίποντα σε αυτό το διάστημα και δεν μπορούσαν να ισοφαρίσουν ή να προηγηθούν και ο Λιακόπουλος έκανε ότι ήθελε στην αντίπαλη ρακέτα και έφερε το 32-25 με 5-0 σερί. Το τρίποντο του Κούκα έφερε το +10 και με το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο +10 για την ομάδα του Αιγάλεω.

Ο Μπεστ πρωταγωνίστησε σε ένα σερί 5-0 του ΠΑΟΚ που έφερε το 37-32. Ο Καράμπουλας έφερε το 40-32 και ο ΠΑΟΚ με σερί 4-9 μέσα στη ρακέτα μείωσε 40-36. Το τρίποντο του Καράμπουλα έφερε το 43-36 και ο Διαγόρας με την υπεροχή μέσα στη ρακέτα διατηρούσε το +4 με +5 σε αυτό το διάστημα. Μετά από αλλεπάλληλα άστοχα σουτ, ο Πολυτάρχου έφερε το 50-43 και ο Πετροδημόπουλος το 55-45, με το τρίποντο του Μπεστ να ολοκληρώνει το τριαντάλεπτο στο 55-48.

Κλείσιμο
Ο Διαγόρας διατηρούσε το +7 μ +10 στην αρχή της τέταρτης περιόδου με πρωταγωνιστή τον Λιακόπουλο. Ο πρώτος έφερε το +14 και έβαζε τις βάσεις για την πρόκριση κόντρα σε μία ανήμπορη να αντιδράσει ομάδα. Με πολλές λύσεις για τους γηπεδούχους το ματς έφτασε στο 71-51 και οι έμπειροι παίκτες του Νάσου Χούμπαυλη διατηρούσαν το +15 με +20 σταθερά, παρά τις προσπάθειες των Ουίγκινς και Σμιθ για τον «Δικέφαλο» και να μειώνουν στο -13 στην ύστατη προσπάθεια, με τα επιθετικά ριμπάουντ των Αμερικανών και το τελικό +15 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης